.

175 Бр. Кръгли Магнити със самозалепваща се основа, Магнитна лента, Магнитни Ленти, Гъвкави Самозалепващи Магнити за Diy, Магнитни Ленти, Малко Лепкави Магнитни точки ?

175 Бр. Кръгли Магнити със самозалепваща се основа, Магнитна лента, Магнитни Ленти, Гъвкави Самозалепващи Магнити за Diy,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?【Лесна употреба】 – Просто почистете и залепетеЗа секунди може да превърне всеки малък предмет в магнит!Може да се използва за художествени проекти "Направи си сам", а също и за създаване на собствени магнити за хладилник или за задържане на малки метални предмети и т. Моля, дайте на пълна воля на въображението си, той може да създаде неограничени възможности и предложат най-добрия опит в живота си!. ?【Добро качество】 – Ние използваме висококачествени магнитни материали и трайно лепило, за да се гарантира, че магнитите са достатъчно здрави и да ги използват по-добре.Лепило от една страна, гъвкав магнит от друга - отлично поставили в пластику, метал, бетон, плочки, стената и много други. ?【Здрав и издръжлив】 – Всеки диск е с капацитет до 60-90 грама.Ако искате да изживеете магнитна сила, ние ви препоръчваме да използвате 2 или повече магнитни точки. ?【Размера и броя на】 – диаметър 20 мм х дебелина 2 мм. през Цялата Гъвкав магнит с лепило.Идеален за всички проекти със собствените си ръце!. ?【Професионален марка】 – Ние сме професионални търговци на магнити и можете да намерите всички магнит, който искате, в нашия магазин.Ако тези магнити за хладилник не отговарят на вашите очаквания, моля, съобщете ни за това.Ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите.Не е нужно да отидете в никакъв риск, когато решите да закупите нашите продукти!.

Декларирани характеристики