.

Healeved 4 бр. Пътнически Джобен Титуляр За Хапчета, Малък Органайзер За Хапчета, Метална Кутия за Хапчета, Метален Ключодържател, Контейнер За Пътуване, Преносим Конте?

Healeved 4 бр. Пътнически Джобен Титуляр За Хапчета, Малък Органайзер За Хапчета, Метална Кутия за Хапчета, Метален Ключодържател,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ОРГАНАЙЗЕР ЗА хапчета - може да Се съхранява на хапчета, капсули, разтвор за перорално приложение, тампони, клечки кибрит, стоки от първа необходимост на откритоКЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ-контейнер за таблетки - горната част има висящ пръстен, което е удобно за носене и може да се виси на верига за ключове за удобство за носене.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ за ХАПЧЕТА - Има една стая, но си достатъчно, за да отнеме цял ден , ибупрофен, ави, мултивитамини или други лекарства.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ-калъф за хапчета - Изработена от алуминиева сплав, покритие може да развиете, се запечата, а вътрешната част на касетата е много чиста.Ключодържател-държач за хапчета - тази аптечка е изработена от материали , подходящи за активен отдих и пътешествия.ОРГАНАЙЗЕР ЗА хапчета - може да Се съхранява на хапчета, капсули, разтвор за перорално приложение, тампони, клечки кибрит, стоки от първа необходимост на открито.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ-контейнер за таблетки - горната част има висящ пръстен, което е удобно за носене и може да се виси на верига за ключове за удобство за носене.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ за ХАПЧЕТА - Има една стая, но си достатъчно, за да отнеме цял ден , ибупрофен, ави, мултивитамини или други лекарства.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ-калъф за хапчета - Изработена от алуминиева сплав, покритие може да развиете, се запечата, а вътрешната част на касетата е много чиста.Ключодържател-държач за хапчета - тази аптечка е изработена от материали , подходящи за активен отдих и пътешествия.Пратката включва 4 x скоростна Характеристики -Материал : Преносим калъф от алуминиева сплав. - Цвят : Кутия от алуминиева сплав случайно цвят. - Размер : 5,1 х 1,7 х 2 см Метален калъф кутия. - Този калъф е изработен от висококачествен материал, той е подходящ за използване на открито като организатор за пътуване. - Само однокамерный, но достатъчно, за да се поберат вашия контейнер за еднодневни , , ибупрофен,, мултивитамини или на други таблетки. - Оборудван с висящ пръстен за носене, може да се съхранява в пръстен за ключодържател, лесно да се заеме със себе си в дневната кутия. - Изработен от алуминиева сплав, покритие може да развийте се запечата, а вътре в касетата е много чист метален ключодържател. - В него може да се съхранява на хапчета, капсули, течност за перорална употреба, топки памук, кибрит, малки предмети за спешна помощ на открито и т.Информация за стоки, Ежедневно скоростна Освен това, тя герметична, запазване на вашите таблетки се поддържат чисти.

Декларирани характеристики