.

Freeorr 12 Цвята, Блеснали в мрака искри, Шестоъгълник блясък за нокти, Люспи за грим, Тънки Уши, Масивни Лъскави пайети за дизайн на ноктите, Грим за лице и тяло, направи ?

Freeorr 12 Цвята, Блеснали в мрака искри, Шестоъгълник блясък за нокти, Люспи за грим, Тънки Уши, Масивни Лъскави пайети

BGN 4.49

Сума
Налично за поръчка

【Светещи в тъмното блясък】Тази блестка има три размера, големи пайети, за разлика от останалите конвенционални пайети, след поглъщане на слънчева светлина, той може да свети в тъмнотоВ деня блясък притежава висок гланц и запазване на цвят, тя ще свети и да скача на разстояние, както и други пайети. 【12 цвята с големи пайети】 Общо 12 цвята, като всеки цвят съдържа 10 g / 0,35 грама, можете да го използвате за всичко, което искате, за това, че блестеше или е спокоен и красиви цветове ще отговарят на вашите нужди, просто дайте воля на въображението си, за да се смесват цветове, за различни случаи и грим. 【Многократно прилагане на】 може да се смесва със смолата за извършване на различни работи, които можете да използвате като част от грим или нийл арт, епоксидни чаша, за производството на слуз, а също така да се използва като своята практика за мобилен телефон със собствените си ръце.Този блестящ блясък повдига всяко изображение на ново равнище и ви позволява да светят през деня и през нощта.Идеален за любителите на занаяти, така и за начинаещи. 【Лесна употреба】 Всеки цвят поотделно опаковани в малка бутилка за лесно съхранение и използване.Преди използването на искри трябва да се поставят на светлина или на слънчева светлина, за да се постигне ефект на светене в тъмното.Просто донеси го и го използвай. 【Идеален подарък】 Разнообразие от цветове, всеки по 10 г, ще ви помогне да завършат множество художествени проекти.Всички продукти са красиво опаковани в здрава картонена кутия, красива и добра, идеален коледен подарък/подарък за рожден ден, за приятелите, за семейството. 【Светещи в тъмното блясък】Тази блестка има три размера, големи пайети, за разлика от останалите конвенционални пайети, след поглъщане на слънчева светлина, той може да свети в тъмното.В деня блясък притежава висок гланц и запазване на цвят, тя ще свети и да скача на разстояние, както и други пайети. 【12 цвята с големи пайети】 Общо 12 цвята, като всеки цвят съдържа 10 g / 0,35 грама, можете да го използвате за всичко, което искате, за това, че блестеше или е спокоен и красиви цветове ще отговарят на вашите нужди, просто дайте воля на въображението си, за да се смесват цветове, за различни случаи и грим. 【Многократно прилагане на】 може да се смесва със смолата за извършване на различни работи, които можете да използвате като част от грим или нийл арт, епоксидни чаша, за производството на слуз, а също така да се използва като своята практика за мобилен телефон със собствените си ръце.Този блестящ блясък повдига всяко изображение на ново равнище и ви позволява да светят през деня и през нощта.

Декларирани характеристики