.

BLENACOFF Златни Многослойни Колиета за Жени, Позлатени 14, Модни Многослойни Колиета-Chokers, Анатомично оформени от Масивни Колиета-на Веригата за Момичета, Бижута, Подар?

BLENACOFF Златни Многослойни Колиета за Жени, Позлатени 14, Модни Многослойни Колиета-Chokers, Анатомично оформени от Масивни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Персонализирани дизайн] - Масивни златни огърлици за жени с елементи на монети, колиета-вериги от 5 на 1 : 2 за изящни колиета-верига с топки и окачване под формата на ретро-монети, 2 масивни златни колиета-верига, 1 елегантна огърлица-верига✨ Че веригата да не се объркате нещо, моля, махнете ги и ги поставете на поставка за бижута. [Чудесен материал] - В сравнение с други гердан, веригата-колиета BLENACOFF изработени от различен латунного материал, покрит с 14-каратово злато, не съдържа никел, олово, не причинява вреда на кожата, която не изглежда евтин и не е лесно да накърняват или. (Не посинеет и не позеленеет, не оставя петна върху кожата). ✨ Топло забележка : Ние не препоръчваме да го носите във водата за по-добър външен вид.И вие може да го търка байковой салфетка, след като с него. [Регулируем размер] - Общата дължина на многослойни златни огърлици за жени е 18,5 инча : най-късото колие - 14,5 инча (37 см), удлинительная верига - 4 инча (10 см).Регулируем по-дълги верига, гъвкав и интелигентен дизайн, лесен за регулиране, не се тревожи за проблема с размера.Дизайн с пушка, лесно се отваря и затваря.Той е подходящ както за жени, така и за момичета. [Идеален подарък за нея] - Чудесно колие с окачване за ежедневието, сватби, партита и облекло.Това ще се превърне в чудесен подарък или задължително нещо за себе си или някого, когото обичате.Най-добрите подаръци за рожден ден, подаръци за деня на майката, подаръци за Свети Валентин, коледа, коледни подаръци и така нататък. [Следпродажбено обслужване] - да Предложи на всеки клиент на най-добрите продукти и услуги - нашата мисия.Ако продуктът не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние ще ви предложим отговаря решение.BLENACOFF Златни Многослойни Колиета за жени, Модерно златното колие с отложено във формата на монети в Ретро стил, Елегантна огърлица с огромни Връзки, колиета-chokers за Момичета, бижута, подаръци за рожден ден.Идеалният подарък за Нея. Прекрасно колие в ежедневието, сватби, партита, облекло.Всяко бижу се опакова в една красива кутия.Това ще се превърне в чудесен подарък или задължително нещо за себе си или някого, когото обичате.

Декларирани характеристики