.

Toyvian 2 елемента Кръгла Поставка за Вентилатор Japandi Decor Сгъваем Категория Интериор за Дома през Цялата Притежателя Вентилатор Поставка за дисплея на Вентилатора Кит?

Toyvian 2 елемента Кръгла Поставка за Вентилатор Japandi Decor Сгъваем Категория Интериор за Дома през Цялата Притежателя

BGN 5.89

Сума
Налично за поръчка

ПОРТАТИВНА поставка за феновете - прекрасен подарък за вашето семейство и приятели, които обичат феновете и те го искатСКОБА за вентилатор - Можете да закупите багажник в магазина с креативен и модерен дизайн.Титуляр чинии за мольбертов - е Изработен от едно бамбуково материал, тази група е силен и издръжлив.Скоба за ръчно фен-изящна изработка и фини детайли, осигуряват нейната полезност и популярност.КИТАЙСКИ СГЪВАЕМ ДЪРЖАЧ ЗА ФЕН - Атмосфера на ретро показва вашия вкус и индивидуалност.Списък на опаковки 2 x Бамбукови полукръгли скоби Характеристики -Размер : 11.97 X1 преносими вентилатори. -Цвят : кафяв сгъваема поставка за дисплея на фен -Материал : Бамбук полукръгла поставка за вентилатор -ефективно Може да украсите вашия дом и офис на творческа китайската стойката в класически стил. -Можете да закупите багажник в магазина с креативен и модерен държач за складного фен. -Може да се инсталира стабилно, което е много здраво и стабилно за използване в един сгъваем держателе за фенове. -Пълна китайски елементи, елегантна и очарователна за украса на мебели за дома, бамбук полк за показване на ветрила. -Компактен и лек, можете да поднесе на своите приятели като подарък сгъваем държач за ветрила в китайски стил.Описание на продукта Титуляр за дисплея Ние използваме висококачествено оборудване, така че може да се съхранява известно време.Кръгла поставка за вентилатор извършва в китайски стил.дърво Ако търсите здрав държач за фен на стабилно качество на разумна цена, искам да ви препоръча този дървен държач за фен.Държач за показване на фен - това ще бъде вашият най-добър избор.

Декларирани характеристики