.

Начало на Кука за слушалки Под масата Титуляр за слушалки Под масата, Залепваща Детска Поставка за слушалки, Десктоп планина за повечето слушалки (Черен)

Начало на Кука за слушалки Под масата Титуляр за слушалки Под масата, Залепваща Детска Поставка за слушалки, Десктоп планина

BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

【Сценарии на употреба, проектирани за геймъри】- Домашна поставка за слушалки, можете лесно да прикачите към страничната част на бюрото си или на кутията на компютъраНашата поставка за слушалки е здрава самозалепваща се основа, която позволява лесно да инсталирате я на всяка гладка повърхност, което го прави безпроблемно решение за съхранение на слушалки. 【Кука за слушалки под масата и отстрани на бюрото】 - той е подходящ не само за страничната част на бюрото, но и за долната част на масата.Имаме два начина за инсталиране.Можете да използвате приложената лепило 3 M, за да си го сложите в съответствие с вашите нужди. 【Подаръци за приятелите си】 - Голяма изненада в малка опаковка.Вашият приятел може да използва тази кука за слушалки за окачване на повечето марки слушалки, чанти, кабелни украса, или училищни чанти. 【Траен и мек материал】 - Изработена от висококачествени материали ABS и TPU, нашата поставка за слушалки не само здрава и трайна, но и достатъчно мека, за да се предотврати появата на надраскване или повреда на вашите слушалки. нашата поставка за слушалки помага за защита на вашите слушалки от повреда и удължаване на техния живот. 【Стилен и модерен дизайн】 - Благодарение на елегантния и модерния дизайн на нашата поставка за слушалки изглеждат чудесно във всяка среда, независимо дали е домашен офис, детска площадка или звукозаписно студио. 【Здрава залепваща поставка за слушалки】 - Куки за слушалки Home Mount са изработени от висококачествени трайно лепило 3 M.Нашата поставка за слушалки е предназначен за надеждно задържане на вашите слушалки на място, като им падане или подхлъзване. 【Компактен дизайн】 - Нашата поставка за слушалки, помага да освободите ценно място на бюрото и поддържа работното си място чисто и добре организирани. което го прави идеално решение за тези, които искат да си слушалки в ред и в рамките на reach. 【Лесна употреба】 - Просто почистете гладка повърхност, залепете планина за слушалки и изчакайте 1 час, за да поставите предмети с тегло по-малко от 5 кг., можете да се залепи ги на гладка керамични плочки / стъкло / дърво / метал / гладка стена. 【Разнообразие от цветове и количества по ваш избор】 Титуляр за слушалки Home Mount има бял / черен / розов цвят.Ние стоим зад качеството на нашите продукти и предлагаме гаранция за удовлетвореност, така че можете да купувате с доверие. 【Сценарии на употреба, проектирани за геймъри】- Домашна поставка за слушалки, можете лесно да прикачите към страничната част на бюрото си или на кутията на компютъра.Нашата поставка за слушалки е здрава самозалепваща се основа, която позволява лесно да инсталирате я на всяка гладка повърхност, което го прави безпроблемно решение за съхранение на слушалки. 【Кука за слушалки под масата и отстрани на бюрото】 - той е подходящ не само за страничната част на бюрото, но и за долната част на масата.Имаме два начина за инсталиране.

Декларирани характеристики