.

Скоба за закрепване на основата на камерата TOSICAM ZV1 за Компактен фотоапарат Sony ZV1 Планина за студен Башмака Удължител на Микрофона/светлина, в Подкрепа на Вертикалн?

Скоба за закрепване на основата на камерата TOSICAM ZV1 за Компактен фотоапарат Sony ZV1 Планина за студен Башмака Удължител

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✔ Е Предназначен за SONY ZV-1 RX100 VII RX100 VII RX100 M7 тази удлинительная основна монтажна плоча е изработена от алуминийСъс студена башмаком на дъното, се използва за работа със светлината, микрофони и различни външни аксесоари. ✔ Няма блок, за да дъна, гнездото за батерията и отвори за радио фотоапарат изобщо не влияе на работата на вашата камера.Дупки за винтове с диаметър 1/4 инча в долната част на корпуса са предназначени за свързване на универсални епендорф. ✔ Компактен дизайн с богат набор от функции на много малък размер, невероятни функции за разширяване на използването. ✔ Поддръжка на режим вертикално снимане - Отвор за винта на 1/4 отстрани за лесно вертикално снимане.L квадратни скоби.

Декларирани характеристики