.

Жилетка за безопасност повишена видимост Dazonity с множество джобове и цип, 10 x, Светлоотразителни ленти, Подходящ за мъже и жени, Работа, Строителство, колоездене, бяг?

Жилетка за безопасност повишена видимост Dazonity с множество джобове и цип, 10 x, Светлоотразителни ленти, Подходящ за мъже

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Дизайнът, сигурността, изпълнението Моля, проверете таблицата с размерите, преди да купите! " Съдържа защитна жилетка в чистота, за да се гарантира ефект с висока видимост.ВИСОКА ВИДИМОСТ И ПОКРИТИЕ 360 ° : 2-инчов светлоотразителни ленти Hi-Vis обхващат талията, гърдите, раменете и областта на гърба.Ще имате защитата на 360 ° по време на работа или на джогинг през нощта или в условията на ниска осветеност. "Здрава, дишаща, лека кърпа. това, което прави защитна жилетка, подходяща за бягане и колоездене.Можете да поръчате на 2-3 размера по-големи за по-свободна за кацане, Моля, проверете таблицата размери преди да купите! ". МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ джобове : Тази жилетка сигурност идва с 7 предните джобове, в които можете да поставите по-голяма част от мобилен телефон, фенерче, лазерна показалка. Титуляр микрофонного скоба, рулетка и т. В джобовете си има 2 ленти за носене на тялото на камерата. Моля, проверете таблицата размери преди да купите! ". МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ джобове : Тази жилетка сигурност идва с 7 предните джобове, в които можете да поставите по-голяма част от мобилен телефон, фенерче, лазерна показалка. Титуляр микрофонного скоба, рулетка и т. В джобовете си има 2 ленти за носене на тялото. Износени фотоапарат и портативна радиостанция.Един прозрачен джоб за името или лична карта.ПРОМИШЛЕНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : Строителство, Обработка на багаж, Сигурност, контрол на движението по пътищата, Аварийни ситуации по пътищата, железопътен и метро, Геодезия, Озеленяване, Настилки, железопътен, почистване на улици, канализация и доброволци.Ежедневна употреба : Подходящ за спортове на открито като каране на колело, бягане, ходене, разходки на кучета, пързаляне с кънки, туризъм, най-добрите подаръци за пътеки, джоггеров, колоездачи, марафонцев, триатлонистов, активни хора.

Декларирани характеристики