.

2 БР., Тематично Бижу за Парти в чест на рождения Ден на Зимното Ледена Принцеса, Настолна покриване на Принцеси за Момичета, Празнични Аксесоари за Декорация на мас?

2 БР., Тематично Бижу за Парти в чест на рождения Ден на Зимното Ледена Принцеса, Настолна покриване на Принцеси за Момичета,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

❄[В комплекта е включена] 2 покривки за маса размер 70,8x42,5 инча (180x108 см) ❄ [Надежден материал] Тази покривка е изработена от дебела пластмаса, водоустойчив и лесен за почистване, тя може добре защита на бюрото си и я украсяват, за да добавите атмосфера на партито; на покривки прилага компютърна печат с висока разделителна способност, фигура ясен и ярък, малък размер, ниско тегло и лесна за осъществяване, тя ще е добро настроението на партито. ❄[Лесен за почистване] Тази покривка е водоустойчив, така че няма нужда да се притеснявате за това, че сок и сметана разольются по масата и им е трудно да се махне, след края на партито можете просто да го изхвърлим и да се избегнат проблеми с прибирането на реколтата. ❄ [Се използва Широко] Е подходяща за празнуване на детски рожден ден, тематични партита, училищна маса за събития и маса украса за торти, няколко опаковки за избор, изберете подходящи за вашето парти, това ще ви помогне да се организира забавно тържество и да направи впечатление на всеки гост. ❄ [За поддръжка] Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти качествени продукти и услуги, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Ако имате нужда от повече стоки princess, моля, отидете в магазин за пазаруване.Покривката информация за продукта ❄ Опаковка : 2 броя ❄ Размер : 70,8x42,5 инча ❄ Материал : 100% пластмаса, водоустойчив и не оставя петна ❄ Употреба : Подходящ за детски рожден ден, училищна дейности, тематични партита и украса на маса за торта ❄ Водоустойчив покривки улесняват почистване след парти. ❄ Малка разлика в цвета е нормално, поради различни осветление и монитора.

Декларирани характеристики