.

LALAFINA, 2 двойки, Фестивални Фиби за коса с Диаманти, Женски, Готически, Вечерни, Бяла Форма, Златни Фиби, във формата на Паяк, Сребърни Щипки за Момичета, Щипки за коса, ?

LALAFINA, 2 двойки, Фестивални Фиби за коса с Диаманти, Женски, Готически, Вечерни, Бяла Форма, Златни Фиби, във формата

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Щипки за коса, щипки за шапки, фиби, женски щипки за коса, метална шнола за коса, необичайна шнола за коса, метална шнола за коса, украса за коса, булчински шнола за коса, скоба за коса, скоба за челюстите, шапки, аксесоари за оформяне на косата : - Класическа мода : лесен и модерен дизайн, шик и елегантен Шнола-паяк за жени : Щипки за коса за Хелоуин не украсяват косата, но също ви правят очаровательнее и элегантнее.Дамски Фиби за Коса : Шнола за Коса, Забавни Щипки за коса-Паучки от Цирконий, Диамантени Фиби, Аксесоари за Коса за Момичета, Дами, Партита за Хелоуин.Щипки за коса : можете да ги прилага към своите коса, шапка или облекло.Идеален подарък за момиченце, ще има още повече изненади.Фиба за коса във формата на паяк с кристали : ? Фиби, във формата на паяк, нежна и привлекателна, ви отличи от тълпата.Осъществяване Списък 2 x Двойка заколок за коса Характеристики - Не е важно, рокли, дънки, тениска.Всяко украшение може да се превърне в едно добро допълнение към тази насадке : кристални игли за коса, за жени, кристален шнола за коса, за жени, шнола-паяк за вечерни, метални щипки за коса, щипки за коса на Хелоуин. - Лесни за използване и премахва фиба за коса във формата на паяк с кристали. - Това е един добър подарък за любимия човек, семейството, приятели и колеги шнола-паяк за коса за жени. - Не само украсява косата, но и ви прави очаровательнее и элегантнее в костюми за момичета на вси. - Лесен и модерен дизайн, шик и елегантна прическа-паяк на Хелоуин. - Цвят : Бял златна шнола във формата на паяк, за да се жени. - Материал : Женски Медни Игли за коса с бретон. - Всякакъв вид на вашите ежедневни дрехи са подходящи декоративни щипки за коса по всяко време на годината.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока женски фиби за коса. - Размер : Приблизително 4,8 х 1 х 1 см фиба за коса във формата на паутинки.Информация за стоки, Кристални игли за коса в подарък за вашето дете или за вас самите.къси игли за коса елегантен дизайн са подходящи за всички видове облекло и прически.аксесоари за коса за Хелоуин Ви харесва да се обличат, за да си сладък момиче, или за себе си?Вие все още сте загрижени за това, че даде дъщеря си за рождения ден?Показани тук фиби за коса могат лесно да ви помогне с този проблем.

Декларирани характеристики