.

Палатка UPKOCH Bell 1 бр. Сервировочное Чиния за сервиране на сирене дамска шапка клош Keeper Чаено Ястие с Малка капак: - Хотел торта за защита на съдове, Пица, Шоколад, Акрил

Палатка UPKOCH Bell 1 бр. Сервировочное Чиния за сервиране на сирене дамска шапка клош Keeper Чаено Ястие с Малка капак:

BGN 8.80

Сума
Налично за поръчка

АкрилПОКРИВАНЕ-КУПОЛ за ТАРТАЛЕТИ - всичко това е подходящо за сервиране на храната или семейна вечеря от гледна точка на сервитьор.Благодарение на многото функции, които може да донесе на цялото съдържание на закуски за десерт.СТЪКЛЕНА КАПАЧКА ЗА буркани-колокольчика - Практическа защита от насекоми , плодове , .Чудесен кухненски аксесоар за всяко семейство.КУПОЛ за СИРЕНЕ КЛОШЕ-подходящ за излети на открито, партита в градина, къмпинг и т. ДЕКОРАТИВНА КАПАЧКА за тортата-В держателе за продукта има достатъчно място за настаняване.летящи насекоми от вашата храна, когато се наслаждавате на улицата.Купол ПОСТАВКА за торта Материал е изработен от висококачествен акрил материал, който е много устойчива на износване и може да се използва в продължение на дълго време.Пратката включва 1 x калъф Характеристики -Материал : акрил Размер : 21,50 X21,50 X13,50 см/8,45 X8,45 X5,31 инча - Може да се използва за покриване на торти, десерти, закуски и някои други продукти. - Може да се използва като добър подарък за нов дом на вашите близки приятели или семейство. - Материал - акрил материал, който е много устойчива на износване и може да се използва в продължение на дълго време. -Цвят : Прозрачно - можете да Го използвате не само вкъщи, но и в сладкарски изделия. - Това ви позволява ефективно да се поддържа чистота и хигиена на храната, което е много практично.Информация за Товарекупольная поставка за сладкиши, този продукт представлява капак за торта, която се използва за консервиране на хранителни продукти. декоративна капачка за тортата може да се използва като покритие за хляб, кифли или плодове.банка-камбанка с голям стъклен купол и практична капачка за добро уплътняване на торти и други продукти, с прозрачен дизайн, всеки път, можете да се идентифицират продуктите вътре, без да отваряте.

Декларирани характеристики