.

uXUroderick Персонални Дървена Касичка С Надпис По Поръчка на Име Детски Паричен Банка/Касов Кутия за Момчета И Момичета, Детски Душ за Възрастни, Коледен Подарък За Рож?

uXUroderick Персонални Дървена Касичка С Надпис По Поръчка на Име Детски Паричен Банка/Касов Кутия за Момчета И Момичета,

BGN 28.66

Сума
Налично за поръчка

❤Персонални прасенце /piggy bank - един чудесен подарък за рожден ден или Коледа за децаС помощта на лазер за нанасяне на заглавия на дърво, вие правите всяка касичка уникална. ❤Ти просто трябва да щракнете върху "Конфигуриране сега", след това въведете името, което искате да конфигурирате, ние изготовим за вас шестостенния пари на банката или на квадратен паричните чекмедже колкото се може по-скоро. ❤Нашата уникална парични регистър кутия - идеално устройство за съхранение на пари за детето си и запомнящ се подарък, който той ще се грижиш за години напред, а и ще го научи да ценим парите от самото начало.Прозрачна акрилна лента отпред позволява да се наблюдава как растат спестяванията си. ❤Лесно да се отваря.Тази рамка за спестовната банка безвреден за околната среда и безопасни за децата.Те могат да се ползват в продължение на дълго време, за да извлечете монети, трябва да счупи челно кутии на ден и свали стъклото, а също и извадете монети и банкноти. ❤Размерът на паричния кутия : тип A : 8.1 инча (21*21*8 см); тип Б : 9*9*3.1 инча (23*23*8 см).Тази банка парични средства, предназначени за потребителски продукти, като например проблеми с качеството на продукцията, които не се поддържат на връщане. ❤Персонални прасенце /piggy bank - един чудесен подарък за рожден ден или Коледа за деца.С помощта на лазер за нанасяне на заглавия на дърво, вие правите всяка касичка уникална. ❤Ти просто трябва да щракнете върху "Конфигуриране сега", след това въведете името, което искате да конфигурирате, ние изготовим за вас шестостенния пари на банката или на квадратен паричните чекмедже колкото се може по-скоро. ❤Нашата уникална парични регистър кутия - идеално устройство за съхранение на пари за детето си и запомнящ се подарък, който той ще се грижиш за години напред, а и ще го научи да ценим парите от самото начало.Прозрачна акрилна лента отпред позволява да се наблюдава как растат спестяванията си. ❤Лесно да се отваря.Тази рамка за спестовната банка безвреден за околната среда и безопасни за децата.Те могат да се ползват в продължение на дълго време, за да извлечете монети, трябва да счупи челно кутии на ден и свали стъклото, а също и извадете монети и банкноти. ❤Размерът на паричния кутия : тип A : 8.1 инча (21*21*8 см); тип Б : 9*9*3.1 инча (23*23*8 см).Тази банка парични средства, предназначени за потребителски продукти, като например проблеми с качеството на продукцията, които не се поддържат на връщане.

Декларирани характеристики