.

Kenvilo Чаши за Пиене с Бамбукови Капаци и Стъклен Соломинкой 4 бр. Компл. Преливащи се цветове, Стъклените Чаши във Формата на Кутии за Бира, Коктейли, Шейкове Уиски, Ка?

Kenvilo Чаши за Пиене с Бамбукови Капаци и Стъклен Соломинкой 4 бр. Компл. Преливащи се цветове, Стъклените Чаши във Формата

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Класически комплект чаши】 4шт стъклена чаша във формата на банките на 16-унция, която е лесно да се запази многократно стъклени соломинок и 2 четки за почистване на слама.Идеален комплект стъклени чаши за семейството. 【ЗДРАВ и СИГУРЕН】 Нашите отварачки за чаши, изработени от висококачествена здрава стъкло. стъкла да издържат на резки промени в температурата от -4 ° F до 266 ° С. може да се използва безопасно в продължение на дълго време. 【Многофункционалност】 Нашите чаши във формата на банките са подходящи за различни случаи, като кухня, кафенета, барове и ресторанти и т., особено като утайка от чаша с лед.Това е и идеалната чаша за чай, Мляко, сода, вода, шейкове, плодови сокове или други празнични напитки, особено за кафе с лед. 【Идеален подарък】 Тези стъклени чаши с класически дизайн и са подходящи за подаръци за рожден ден, абитуриентски, сватби, Коледа и други празници подаръци, подходящи за всеки конкретен случай, като начало барове, партита и др 【Приятно прекарано време】 Кой е вашият перфектната лятна напитка?Ако в кухнята ви има набор от стъклени чаши във формата на кутии, използвайте ги за приготвяне на страхотен коктейл, кафе с лед или ледената бира, споделете радостта си с семейството / друг, доколкото е удобно.Нашият набор от чаши, опаковани в тежък титуляр за мехурчета и дебела картонена кутия, за да предотвратите повреда при транспортиране.Тези стъклени чаши с класически дизайн, идеални за подаръци за рожден ден, нов дом, абитуриентски, сватби, Коледа и други празници подаръци, подходящи за всеки конкретен случай, като чаени комплекти, домашни барове, партита и т.

Декларирани характеристики