.

4 Коледен Комплект Стартов комплект за бродиране на Модел за начинаещи, Весел Коледен Комплект за Бродиране на Орнаменти, Комплект за бродерия на кръстат бод собст?

4 Коледен Комплект Стартов комплект за бродиране на Модел за начинаещи, Весел Коледен Комплект за Бродиране на Орнаменти,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Суперценный коледен комплект за бродиране】 : В комплекта са включени 4шт памучни тъкани, бродирани тъкани с различен коледен модел, 4шт контролирано пяльца 7,8 инча (20 см), 4 комплекта меки цветни конци за бродиране, 8шт игли за бродерия, 8шт цветни ленти (във всеки стил по 2 елемента ленти), 4шт инструкции на английски езикКомплекти за бродерия с достатъчно много аксесоари, които ще ви помогнат по-лесно да завърши проект за бродиране. 【4 Уникални цветни коледни дизайн】 : На всяко парче бродирани тъкани, предварително отпечатани 4 различни рисунки на коледна тематика, за да отговарят на вашите различни нужди, като Дядо коледа, коледна елха, снежен човек, "Весела Коледа" и т., Чаровен коледен комплект за бродиране ще се радвате на деца и възрастни. 【Лекота на работа за начинаещи】 : На бродирани тъкани премиум-клас раздадени на 4 рисунки на коледна тематика и много подробна инструкция за експлоатация, която може значително да помогне на начинаещите да овладеят и да завърши ръкоделие.Регулируеми пяльцы за бродиране ще ви помогнат да запазите дебела кърпа. 【Креативен и популярен подарък】 : Това е много добър креативен подарък, вие ще можете не само да се насладят на процеса на бродиране с тези, които обичате, но и да готовата бродерия на кръстат бод семейство и приятели, това ще бъде уникален и смислен подарък за Коледа, Нова година и други празници. 【Многофункционални коледна украса】 : Можете да поставите тези рисунки за бродерия на кръстат бод в декоративна рамка с нашите цветни панделки, а след това да ги използвате като коледна украса за декориране на вашата всекидневна, спалня, градина или на друго място.Освен това, можете да нанесете ги върху си чанта и други ръчно изработени изделия.Синя кърпа с бродерия.Прекрасен снежен човек и 2 на коледни елхи.Бяла кърпа с бродерия.Колоритен и красив венец от имел.Синя кърпа с бродерия.Дядо Коледа плюс сладък дизайн писма.Бежовата плат с бродерия.Пъстра коледна елха с поздравления. 4x Предварително напечатанная памучни Дрехи с бродерия. 4x Пяльцы за бродиране. 4 x Подробни инструкции. 4 Серии х Разноцветни конци за бродерия. 12 x игли за бродерия. 8x Лента за украса. 1x Устройство за продевания на конеца в иглата.Пяльцы за бродиране.Пяльцы за бродиране.

Декларирани характеристики