.

Кутии за съхранение Kntiwiwo на Тъканта, кошница за съхранение на рафтовете на Организаторите за шкафове с дръжки за гардероб, Детска Спалня, Домашен офис, сиво и бежов?

Кутии за съхранение Kntiwiwo на Тъканта, кошница за съхранение на рафтовете на Организаторите за шкафове с дръжки за гардероб,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Се поставя в клетката Cube】 органайзер за съхранение на cube е с размери 10,5 x 10,5 x 11 инча и идва в комплект от 6 броя, напомням ви, че е задължително измерете своето пространство, преди да се определи точния ви размерВ ерата на евтините продукти ще е хубаво да се намери продукт, който е направен качествено!Просто започнете с нашите кутии за съхранение в гардероба Kntiwiwo. 【Най-доброто съотношение между цена и качество】 Висококачествени кутии за съхранение, кърпа за организиране, изработени от висококачествени и екологично чисти материали, без никакви химически добавки.Благодарение на специална тъкан и две ръце за носене сгъваем кубчета за съхранение на до 3 пъти по-стегната и продължават по-дълго, отколкото евтини кофи за боклук, което е най-доброто съотношение между цена и качество. 【Многофункционална организаторите】 Кутии за съхранение на рафтовете може да се използва самостоятелно или заедно с дрешник, рафтове, книги рафт-куб, шкаф, система за стелажи.Идеален за съхранение на дрехи, детски играчки, книги, аксесоари за бродерия, списания, напитки и т. Може да се използва във вашия бельевом шкаф, гардероб, детска зона, спалня, перално помещение, офис и много други. 【Лесно подвижни чекмеджета за рафтове в килера също имат сгъване конструкция за компактно съхранение, настоящата, когато тя не се използва. 【Идеален подарък 】 независимо Дали е подарък за нов дом добър приятел, братя, сестри или студенти, живеещи в общежития с ограничено пространство.Нашите кутии за съхранение на fabric cube улесняват търсенето на организатор за неща и освобождават повече пространство!.тъканни кубчета kntiwiwo размер на 10,5 "x10,5"x11" за съхранение на кубчета за шкафове-организаторите и рафтове за съхранение, сгъваема кутия за съхранение с дръжка, комплект от 6 броя.

Декларирани характеристики