.

DriftX Performance, 2 бр. Лампа за предните фарове, съвместима с 1996 1997 1998 Honda Civic, Комплект led лампи с рефлектор сглобена (черен корпус, Прозрачна леща с рефлектор прозрачен)

DriftX Performance, 2 бр. Лампа за предните фарове, съвместима с 1996 1997 1998 Honda Civic, Комплект led лампи с рефлектор

BGN 25.14

Сума
Налично за поръчка

✅Приложимостта на : Съвместим с модели на Honda Civic 1996-1998 година на издаване ✅ На помещение и включва : 2 х предни фарове (1 х от страна на водача и 1 х от страна на пътника). ✅ Супер ярък : 100% чисто нова!Led светлини осигуряват по-добра видимост за задно осветяване, те са по-ярка от усойни халогенна крушка. ✅ Монтаж : Лесен за инсталиране, не се изискват никакви промени с оригиналния си на резервна кола OEM (използва резервна инсталация на устройството). ✅ Моля, обърнете внимание : Политиката за връщане е 100% гарантирана!Ако сте недоволни от покупката си, моля, първо се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Подходящ за : ? Съвместим с модели на Honda Civic 1996 1997 1998 Комплектът включва : ? 2 х предни фарове (1 х от страна на водача и 1 х от страна на пътника) Особености : 100% чисто нов, който никога не е използвана и не устанавливался, придава на автомобила нов култов външен вид и стил.Подобрява аеродинамиката и външния вид на вашия автомобил.Защитена от атмосферните влияния дизайн, предотвращающая попадането на вода, сняг или силен дъжд.На вторичния пазар са Взаимозаменяеми болт на черен корпус, прозрачна леща, led с рефлектор прозрачен, двойка главоболие, фенери, дизайн на комплекта.Освещайте пътното платно и облегчайте досадна и по-безопасно шофиране.Изработен от висококачествени материали, които отговарят на или надминават строги изисквания OEM.Настаняване на превозното средство : Отпред / Отзад / Дясно / Ляво.

Декларирани характеристики