.

Хвърли тютюнопушенето веднага! Се откажат от пушенето cd-диск с хипноза. Се откажат от пушенето на Цигари, Без Сцепление, разделяне или увеличаване на теглото, спира?

Хвърли тютюнопушенето веднага! Се откажат от пушенето cd-диск с хипноза. Се откажат от пушенето на Цигари, Без Сцепление,

BGN 59.41

Сума
Налично за поръчка

Сесия на хипноза, за да се откажат от пушенето на цигари, без воля, Тяга, на стреса, увеличаване на теглотоДа се откажат от тютюнопушенето Хипноза CD Бързо и лесно Създава Дълготрайни Дълбока Релаксация, спокойствие и тишина.Рассеивайте негативни мисли, които Предизвикват Нервност, Тревожност, стрес И Оральную глад.Stop Smoking Хипноза Audio Предлага релаксираща сесия, в която се използва традиционната хипноза за предоставяне на мощни постгипнотических предложения.За всички, които са решили да се откажат от пушенето, Но не Иска да Пострадат от пробив.Красотата на тази аудиопрограммы по хипноза за отказване от тютюнопушенето е, че тя ви помага да се откажат от цигарите завинаги, без да изпитват при това сцепление, без да страда от счупване или увеличаване на теглото.Cd-диск съдържа едно учебно упражнение и една сесия на хипноза. - Непушачите - това са хора, които никога не са пушили, така че те никога не са отегчени от това. Бивши пушачи - това са хора, които преди това са пушили, така че те от време на време изпитват глад и желанието за цигара.Тази сесия ще ви накарат да се почувствате като непушач. - Световно известен хипнотизатор-консултант, създател на тази програма, Алън Bi Денски, Чаена, започва своята постоянна практика още през 1978 година. Той има широка обучение и сертифициране в областта на хипнозата и невро лингвистичното програмиране.Той използвал силата на хипноза за създаване на революционна програма, предназначена да ви тласне към успеха и да ви помогне да намерим спокойствие. - Всичките му програми са разработени по такъв начин, че да имитира лична среща в офиса на един на един с минимални разходи.Хората в повече от 40 страни с голям успех се ползват програми на г-н Денски.

Декларирани характеристики