.

Куки за Завеса от Слънцето с Лунни Звездите Декор За Баня - Нержавеющие Метални Халки За Завеси, изработени от Неръждаема Стомана, Декоративна Кука за Душ Комплект ?

Куки за Завеса от Слънцето с Лунни Звездите Декор За Баня - Нержавеющие Метални Халки За Завеси, изработени от Неръждаема

BGN 7.49

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Куки са изработени от неръждаема стомана 304, силен и траен, с покритие покритие, устойчиви на ръжда, не е лесно изчезват, бронзова звезда, луната, слънцето, изработени от сплав с 【Свободно плъзгане】 Благодарение на пет специални шарикам на всеки куката той лесно и гладко се плъзга по карнизу за пердета, намаляване на триенето и премахване на шум, не надраскване на корниз за завеса за душ. 【Многоцелеви】 Интересен декоративен окачен на кука за завеса с изображение на слънцето, луната, звездите е подходяща за банята, дневната, детската стая, читального зала, спалня, прозоречни щори или куки за пердета във вътрешния двор. 【Декоративна кука за завеси за душ Sun Moon Star】 Това са отлични аксесоари за баня и е най-добрият избор за подмяна на стария или повредени куката за душата куки за завеса също са добър подарък за семейството и приятелите на housewarming или в други специални случаи. 【Много лесен за инсталиране】 Размер подходящ за прът 22-30 мм (0,8 "-1,1"), сигурно се пази от пряка или извити пръчки поставени за завеси за душ, слепи, не може да изпадне от пръстени.Тази кука за завеси за душ - чудесен аксесоар за душ щанги!Материал : Халки за завеса за душ (неръждаема стомана 304); Декоративна звезда на слънцето и луната (цинк сплав).Цвят на звезди, Слънцето, луната : Бронзов.Пратката включва : 12 куки за завеса и 12 декоративни суспензии във формата на звезди, луни, слънца.100% е абсолютно нов. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, конструкцията е здрава и трайна.Блестящ, с отлагането на покрития, устойчиви на корозия.Конструкция с пятиосевым топката подвижния елемент намалява триенето, намалява нивото на шум и плавно се плъзга. Нашият уникален дизайн добавя повече класа всеки да украсят завеси за душ, придава нов облик, като в семейство на други усещания и привличане на вниманието на по-голям брой хора. Този висящ декоративен кука за завеси за душ серия sun moon star е подходящ за банята, дневната, детската стая, читального зала, спалня, прозорец пердета или куки за открит вътрешен двор. Също така е възможно да се използват като декоративни висулки за домове, барове, кафенета, ресторанти, частни домове, училищни общежития и т. ▹ Моля, приемете, защото нашите продукти са измерени ръчно, възможни са някои грешки в размер и тегло, малка грешка ще бъде 1-3 мм ▹ Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.

Декларирани характеристики