.

Walfront Цифров Битумен Мултицет NCA Безконтактен Скоба 1999 Брой Точен Амперметър Измерване на Напрежение Ac ток, Съпротивление на Приемственост Диод Тестване AC 1000A 9 В, Ак

Walfront Цифров Битумен Мултицет NCA Безконтактен Скоба 1999 Брой Точен Амперметър Измерване на Напрежение Ac ток, Съпротивление

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Обхват на отваряне на скоба】 Скоби могат да се отварят на разстояние до 45 мм, че е подходящ за почти всички проводници, което е наистина удобно 【Безконтактен зажимная корона】 Чувствително устройство за измерване на променлив и постоянен ток се преобразува на ток в напрежение и осигурява откриване на безконтактен битумен главата NCA. 【LCD дисплей】 31/2 цифри, брой 1999.Клещевой м измерва обхватът на ac / dc автоматично / ръчно, лесен за употреба. 【Многофункционален】 Може да се използва за тестване на напрежение, ac ток, съпротивление, както и на приемственост и диоди.С функция за задържане на данни, висока ниско ниво на зареждане на батерията и отлично качество на изработката. 【Функция осветяване】 Дисплей има функция за осветление.Натиснете бутона за осветление, за да се отбелязват и да се изключи автоматично след няколко минути.При необходимост натиснете бутона осветление за пореден път. 【Обхват на отваряне на скоба】 Скоби могат да се отварят на разстояние до 45 мм, че е подходящ за почти всички проводници, което е наистина удобно. 【Безконтактен зажимная корона】 Чувствително устройство за измерване на променлив и постоянен ток се преобразува на ток в напрежение и осигурява откриване на безконтактен битумен главата NCA. 【LCD дисплей】 31/2 цифри, брой 1999.Клещевой м измерва обхватът на ac / dc автоматично / ръчно, лесен за употреба. 【Многофункционален】 Може да се използва за тестване на напрежение, ac ток, съпротивление, както и на приемственост и диоди.С функция за задържане на данни, висока ниско ниво на зареждане на батерията и отлично качество на изработката. 【Функция осветяване】 Дисплей има функция за осветление.Натиснете бутона за осветление, за да се отбелязват и да се изключи автоматично след няколко минути.При необходимост натиснете бутона осветление за пореден път.Параметри : Тип на продукта : Цифров мултицет с щипка Материал : ABS LCD дисплей Дисплей : 31/2 цифри, 1999 количество.Честота на дискретизация : 3 пъти /с. Избор на обхват : функция за ръчно запазване на данни (HOLD).Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията Максимален диаметър на захващане : прибл. 45 mm /1,8 инча. Максимален измерена чрез променлив ток : 1000А Работна температура : 0-40 градуса по Целзий, относителна влажност по-малко от 75%. Условия за съхранение : -10-60 градуса по Целзий, относителна влажност по-малко от 80% Тип батерия : 9 V 6 F22 или NEDA1604 (предлага се без батерии) 1.

Декларирани характеристики

Item Type:
Digital Clamp Multimeter
Material:
ABS
LCD Display:
31/2 digits, 1999 count.
Sampling Rate:
3 times/s.
Range Selection:
Manual
Data retention (HOLD) function.:
Low battery display:
Maximum Clamp Diameter:
Approx. 45mm / 1.8in.
Maximum Measurement AC Current:
1000A
Working Temperature:
0-40 Celsius, the temperature is less than 75%RH.
Storage Environment:
-10-60 Celsius, the temperature is less than 80%RH
Battery Type:
9V 6F22 or NEDA1604(Delivered without batteries)
1. The display has a backlight function. Press the backlight button to turn on the backlight and automatically turn off after a few minutes. Press the backlight button again when needed.:
2. When the current measurement function is used, the LED light can be turned on, and it is super convenient to measure the current in a dark place.:
3. The jaws can be opened up to 45mm, which is suitable for basically all wires, which is really convenient.:
4. Automatic range, accurate level, clear hole position, and color to distinguish each gear, strong pause feeling, excellent hand feeling, automatic range advantage is that the number of dials is less.:
5. The sensing device for measuring AC and DC current converts the current into voltage, and NCA non-contact clamp head detection.:
Package List:
1 x Multimeter:
2 x Table Pen:
1 x Storage Bag: