.

Ракета 4082 930KV Бесщеточный мотор за Радиоуправляемой лодки Надхвърля Хоби Бесщеточный Мотор 4-щифта Дизайн на Резервни Части За лодки (930kv)

Ракета 4082 930KV Бесщеточный мотор за Радиоуправляемой лодки Надхвърля Хоби Бесщеточный Мотор 4-щифта Дизайн на Резервни

BGN 51.31

Сума
Налично за поръчка

【Бесщеточный мотор за радиоуправляемой лодки】 Този мотор предназначен за лодки 650-800 mm Извънбордови двигатели Надмине hobby изключителна форма и умения са проектирани така, че да осигурят максимална мощност и охлаждане на вашия радиоуправляемого плавателен. 【Конструкция с 4 полюса】 конструкция с 4 полюса осигурява висок въртящ момент и висока ефективност, предоставя на кораба е много по-бърза реакция при ускорение и стабилна изходна мощност, общата ефективност надвишава 95%. 【Добро разсейване на топлината】 е Изработен от висококачествени алуминиеви сплави и мед с пакет за охлаждане, използване на съвременни технологии за обработка осигурява добро отвеждане на топлината, което е здрав и има дълъг срок на служба. 【Ниско ниво на шум】 Лагери с големи размери с високи обороти ABEC5, отличен, носещи различна точност и дълготрайност, ниско ниво на шум и малко триене за постигане на най-добри надеждност и максимални обороти. 【Висококачествени материали】 е Изработена от метален материал, двигател с издръжлив корпус, подобрена конструкция на ротора, високото качество на вала, высокоточными лагери, трайни, устойчиви на корозия и изглежда превъзходно. 【Бесщеточный мотор за радиоуправляемой лодки】 Този мотор предназначен за лодки 650-800 mm. Извънбордови двигатели Надмине hobby изключителна форма и умения са проектирани така, че да осигурят максимална мощност и охлаждане на вашия радиоуправляемого плавателен. 【Конструкция с 4 полюса】 конструкция с 4 полюса осигурява висок въртящ момент и висока ефективност, предоставя на кораба е много по-бърза реакция при ускорение и стабилна изходна мощност, общата ефективност надвишава 95%. 【Добро разсейване на топлината】 е Изработен от висококачествени алуминиеви сплави и мед с пакет за охлаждане, използване на съвременни технологии за обработка осигурява добро отвеждане на топлината, което е здрав и има дълъг срок на служба. 【Ниско ниво на шум】 Лагери с големи размери с високи обороти ABEC5, отличен, носещи различна точност и дълготрайност, ниско ниво на шум и малко триене за постигане на най-добри надеждност и максимални обороти. 【Висококачествени материали】 е Изработена от метален материал, двигател с издръжлив корпус, подобрена конструкция на ротора, високото качество на вала, высокоточными лагери, трайни, устойчиви на корозия и изглежда превъзходно.

Декларирани характеристики