.

Сейф ZHANGNA с ключалка за домашния офис, Бизнес хотела, Шкафные Сейфове, Домашни Сейфове за дома пожаробезопасного употреба, Малък Невидим шкаф за домашно ползване, С?

Сейф ZHANGNA с ключалка за домашния офис, Бизнес хотела, Шкафные Сейфове, Домашни Сейфове за дома пожаробезопасного употреба,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ЗДРАВА подвижна подплата за краката, сменяеми накладки за краката, лесна настройка на сейфаЕдна седалка, всички метални механична брава : метални остриета са покрити с антикоррозийным покритие за предотвратяване на стареене и корозия.Три групи 6-ценен пароли и милиони случайни комбинации от цифри. Намаляване на възможността за декриптиране, надеждно защитават. ✔【Лесна за употреба и инсталиране】 сложете го в гардероба, на рафта или в килера под пода. ✔【Висококачествено обслужване на клиентите】 Можете също така да получите нашето висококачествено обслужване на клиентите при покупка.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или се сблъскате с някакви проблеми, когато стоката пристигне, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. ♥ ᴗ ♥) Луксозен сейф с ключ! (. ♥ ᴗ ♥)➤ Ние предлагаме широка гама от продукти с различни размери за безопасност, подходящи за вашия стил на живот.➤ Сигурно заключи ценностите си в нашия сейф.в който могат да се настанят различни стоки, включително пистолет, паспорт, пари, бижута и т., Отидете ли в едно дълго пътуване, или отивате на работа по цял ден.☆☆☆☆☆ Въпрос : Мъртъв ли е вградена батерия?Подарък : Калъф за външната батерия за спешни случаи. Въпрос : Сейф не могат да се движат? Безплатно : Расширительные винтовете здраво закрепени на стената Въпрос : Достатъчно ли е светлината в гардероба?Шкаф оборудван с лампа за осветление, тя светва веднага след откриването на Шкафаматериал изделия : нисковъглеродни легированная стомана, с висока плътност на Приложение : За дома /офиса Цвят на продукта : Тиранское злато, изискан черен, кофейно-златни Как да се отвори : + ключ парола Монтаж : стенни/ фиксирана Принадлежност изделия : централен ключ за управление, разширителния винт ☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆ [ съсредоточете се върху потребителския опит] ☆☆☆☆☆➤ Ако имате нужда от по-стилен дизайн, намерете "Сейф" в нашия магазин.➤ Ако са ви харесали, нашите продукти, не се колебайте да направите поръчка.➤ Имаме силен екип за обслужване на клиенти, за да се осигури удовлетвореност на клиентите!Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа.

Декларирани характеристики