.

EXCEART 200 бр. Закачалки За картини, Стенни Закачалка за дрехи, Стенни Куки, Аксесоари за Рисуване, Комплект за Окачване на картини, Набор от Куки за Огледално-Дограма, К?

EXCEART 200 бр. Закачалки За картини, Стенни Закачалка за дрехи, Стенни Куки, Аксесоари за Рисуване, Комплект за Окачване

BGN 7.44

Сума
Налично за поръчка

Закачалка за снимки : Лек и невидим при различни използванеОгледално куки : Изработени от желязо и мед, които могат да се използват в продължение на определен период от време.Куки за рамки за картини : Идеални за други по-малки джаджи, тъкани или шапки.Закачалки за снимки, Предназначени за окачване на снимки, картини, малки рамки за картини, стенни часовници, малък джоб на стената.Комплект за окачване на тел : Куки, може да се монтира, само леко постучав и без тежки гъсеници.Закачалка за снимки : Лек и невидим при различни използване.Огледално куки : Изработени от желязо и мед, които могат да се използват в продължение на определен период от време.Куки за рамки за картини : Идеални за други по-малки джаджи, тъкани или шапки.Закачалки за снимки, Предназначени за окачване на снимки, картини, малки рамки за картини, стенни часовници, малък джоб на стената.Комплект за окачване на тел : Куки, може да се монтира, само леко постучав и без тежки гъсеници.Пакетът включва 100 x висящи пръстени 100 x винтове Особености - Лек и незабележим при използване на различни стенни закачалка за дрехи. - Материал : Метални закачалки за картини. - Предназначени за окачване на снимки, картини, малки рамки за картини, стенни часовници, малки преносими куки за стенни огледала. - 100 висящи пръстени + 100 винтове закачалка за дрехи стенен монтаж. - Куки, може да се монтира, само леко постучав, и без тежки направляващи куки за огледални рамки. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителния комплект за окачване на рамки за картини. - Цвят : Златист невидим желязната кука. - Подходящ и за други малки джаджи, тъкани или шапки с невидима кука. - Размер : закачалка за снимки 12,5 х 1,6 х 0,2 виж - Изработен е от желязо и мед, който може да бъде за известно време, комплект за окачване на рамки.Информация за стоки, монтиран на стената лампа за рисувани с маслени бои Този предмет, предназначен за окачване на снимки, картини, малки рамки за картини, стенни часовници, съдове за готвене, малки чанти и т. Закачалка за снимки е Направена от железен материал, който може да продължи известно време.комплект окачване рамка Лек и невидим, както и лесно за използване. невидим желязната кука Подходящ и за други малки джаджи, тъкани или шапки.

Декларирани характеристики