.

Amosfun Украса за празника на Мубарак, Украса за дома, е Мюсюлмански Празник на Мубарак, Акрилно Огледало, Златна Topper за Кифли, декорация за Рожден Ден, Сватби, Партита, ?

Amosfun Украса за празника на Мубарак, Украса за дома, е Мюсюлмански Празник на Мубарак, Акрилно Огледало, Златна Topper за

BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

рамадан ейд мубарак Пръчица е изработена от естествена бамбукова клечки за зъби, привлекателна и здрава за тялотоТози topper за торта е идеална за оформяне на ислямския празник Курбан-Байрам.Висока ефективност и индивидуален подход.Специален процес на рязане и брилянтен акрил, безопасен за храните.И като аксесоари за рожден ден, сватба, на детската душа. рамадан ейд мубарак Пръчица е изработена от естествена бамбукова клечки за зъби, привлекателна и здрава за тялото.Този topper за торта е идеална за оформяне на ислямския празник Курбан-Байрам.Висока ефективност и индивидуален подход.Специален процес на рязане и брилянтен акрил, безопасен за храните.И като аксесоари за рожден ден, сватба, на детската душа.украса на ейд мубарак описание : пръчка е направена от бамбукови клечки за зъби, която е привлекателна и трайни за тялото.Този topper за торта е идеална за оформяне на ислямския празник Курбан-Байрам.И като аксесоари за рожден ден, сватба, на детската душа.Висока ефективност и индивидуален подход.Специален процес на рязане и брилянтен акрил, безопасен за храните.Характеристики - Цвят : златист. - Материал : бамбук. - Размер : 15 x 10 виж - Пръчка изработени от естествени бамбукови клечки за зъби, привлекателна и здрава за тялото. - Този topper за торта е идеална за оформяне на ислямския празник Курбан-Байрам. - Също като аксесоари за рожден ден, сватба, на детската душа. - Висока ефективност на разходите и персонализированность.Специален процес на рязане и брилянтен акрил, безопасен за храните.Пакетът включва 1 x Избор за кексчета.

Декларирани характеристики