.

Калъф за Мото g Pure 2021 Защитен Калъф със защита на дисплея от закалено стъкло 2 елемента, Вградена поставка |Военни клас| Сверхпрочный устойчив на удари Брониран калъ?

Калъф за Мото g Pure 2021 Защитен Калъф със защита на дисплея от закалено стъкло 2 елемента, Вградена поставка |Военни клас|

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост 】 : Специално проектиран за мото g pure 2021 【Вградена поставка】 : Вградена метална плоча, на задния панел на корпуса на телефона, подходящи за повечето магнитни притежателите на телефони.Защитете вашия телефон от удари, драскотини, следи от пръсти и прах. 【Двупластова защита】 Съхранявайте вашия телефон е напълно защитен, въздействие и устойчиво на надраскване; Сертифицирани за съвместимост със стандартите на военните изпитване на спад, от висок клас в двуслоен калъф armor defender, голяма защита от удари. 【Лесна инсталация】 : Меки ъгли осигуряват допълнителна защита от случайни капки.Дизайнът е лесен за инсталиране и демонтирането. 【Точни деколтета】 Точно са проектирани така, че да е обърнат към телефона.Използването на технологията сверхточной рязане осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.Поставка за крака.

Декларирани характеристики