.

PRANDOM Големи Сгъваема кошница за съхранение на рафтовете [3 опаковки] Декоративни Кошници за съхранение от плащаницата, Кубчета с Кожени / Метални дръжки за кабинет, ?

PRANDOM Големи Сгъваема кошница за съхранение на рафтовете [3 опаковки] Декоративни Кошници за съхранение от плащаницата, Кубчета

BGN 17.99

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 е Изработена от висококачествени ленено тъкани екологично чист, здрав текстилен материал, и той не е без мирисДръжката е изработена от неръждаема стомана, никога няма ръжда!. 【Модни кофи за боклук】 са Разработени в съответствие с интериор и стил на интериора на всяка стая в дома или офиса.Насладете се на спокойна атмосфера, в неутрални цветове, меки сиво и естествен черен. 【Спестяване на пространство】 Здрава странична конструкция прави тези кутии разборными, което ще позволи в пълна степен от предимствата на рафтовете на шкафовете, а също така може да бъде сгънат апартамент, за да пести място, когато не се използва. 【Увеличен размер на】 : В новия асортимент от 2021 година ние увеличихме размера на контейнера за съхранение на до 14,9 х 9,8"x 8,3", което ще ви позволи да побере много повече неща, като дрехи, играчки, списания, книги и всичко останало, това е много удобно и практично. 【Гаранция не се притеснявайте】 Срока на експлоатация на кутии-организаторите на 3 пъти повече, отколкото при евтините кутии. предоставената гаранция 2 години.Просто кликнете върху име на магазина, за да се свържете с продавача на всеки проблем, и ние ще ви предложим най-доброто решение.Гардероб и помещение за съхранение на дрехи.Склад на DVD-та и мултимедия в хола.Кърпи за баня и различно място за съхранение.Съхранение на детски играчки, плюш или дрехи.Контейнери за съхранение на обувки.Съхранение на играчките и лакомствата за кучета, котки или домашни любимци.Организаторите за рафтове. Автомобилни контейнери за продукти и много други практически приложения.Метална дръжка е изработена от неръждаема стомана, никога няма ръжда!. Много плътна общи бельо плат, за да се гарантира устойчивост и твърдост при ежедневна употреба и увеличаване на продължителността на живот на продукта.Подплата от тънък сив муслиновой тъкан.Лесно за почистване, просто избършете с влажна гъба или кърпа.Здраво парче картон, който трябва да се постави на дъното, ще му уравновесеност и форма.Кутията може лесно да се сгъва, за да спестите място, когато не се използва. 3 x Корпус на кутии, 3 x Долната дъска.

Декларирани характеристики