.

Холна багажник Модерен Минималистичен Метал, изкуствена кожа Кошница за списания bookshelf Външен Багажник за вестници Титуляр за вестници с дръжка (Цвят: черен, разме?

Холна багажник Модерен Минималистичен Метал, изкуствена кожа Кошница за списания bookshelf Външен Багажник за вестници Титуляр

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

●【Многофункционален】 : Този рафтове за списания мултифункционална, в нея можете да съхранявате вашите любими книги, вестници или списания, или на поща, или можете да съхранявате по-големи брошури, фирмени брошури, листовки, списания, бюлетини, публикации и брошури, поставени в този органайзер за гледане и използване от хората ●【Висококачествени материали】 : Държач за вестници е изработена от изкуствена кожа, която е гладка и нежна, че е текстура и лесен за почистване.Конзолата е изработена от желязо, а цвят на повърхността - боя за высокотемпературного печене, която е устойчива на корозия и лесно да избледняват.Той е снабден с дръжка, покрит с изкуствена кожа за удобство на захващане. ●【Декорация на дома,】 : Линия кошници за списания чисти и спретнати, което подчертава дизайнерски смисъл на цялата стойка за списания.Прост дизайн, да не изчезне с течение на времето, класическа форма, няма да изчезне с течение на времето, тя е много подходяща за комбинация с мебел или да го публикувате по отделно. ●【Широк спектър на приложение】 : стойка за списания ви позволява да съхранявате и подреждате вашите материали за четене в едно удобно място, може да се използва във всяка стая на къщата, също може да се използва в компанията, в офиса и т. ● 【Следпродажбено обслужване】 : Ние отдаваме голямо значение на качеството на обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние се радваме да ви служи.Този просторен, стилен метален багажник за списания, изпълнени в модерен съвременен стил, с отделна организатора, осигурява достатъчно място за вашите текущи списания, журфиксов, вестници и книги.Предимства на продукта : 1. Изработен от изкуствена кожа, по-гладка и нежна, видоизменени и лесно моющейся.Конзолата е изработена от желязо, а цвят на повърхността - боя за высокотемпературного печене, която е устойчива на корозия и лесно да избледняват. Дизайн с дръжка, дръжка увита изкуствена кожа за удобство на захващане. Линиите са чисти и спретнати, подчертавайки дизайн в цяла списание багажник.● Име на продукта : Стойка за списания ● Материал на продукта : желязо, изкуствена кожа ● Цвят на продукта : черен ● Тегло на продукта : 1,6 кг ● Размер на продукта : 40 *20* 58 см (15.8 инча) ● Применимая тълпа : всичко ● Применимая сцена : семейство, хол, спалня, кабинет, фирма, офис.

Декларирани характеристики