.

NUOBESTY 32 бр. за Чаена дръжки Премиум-клас, Найлон Дръжка, Магазин Направи си сам, Показани Четка за рисуване, Плоска, Както За рисуване, Замяна за Зареждане с гориво, Пр?

NUOBESTY 32 бр. за Чаена дръжки Премиум-клас, Найлон Дръжка, Магазин Направи си сам, Показани Четка за рисуване, Плоска,

BGN 14.29

Сума
Налично за поръчка

Корона дръжка за почистване на чайника : тя може да се използва не само за почистване на марс, но и за прочистване на други темиЧай : Това е за приятелите, които пият чай, те го приготвя.Плоска четка за лице : Лесно управление, безопасна и удобна, лесна за използване, подходящ за почистване чаени сервизов, поддръжка, подметания. Четка за почистване на чайника : лесен за използване и почистване, вие можете да я използвате за грим и варене на чай.Четка за гликолевого пилинг : за дома, грим, чай, спални, чаено магазина и така нататък.В комплекта са включени 32 x четки за почистване на чайника Функции -може да се подарък на вашите приятели, които обичат да пият чай.Те определено ще бъдат много щастливи мека кисточке за обяснения на части. -Вие можете да използвате тази глава четка за замяна на старите, разбити глави за грим. -Материал : найлон + пластмасов замяна глава на четка -Размер : около 6.59 X0 четка за грим. -Цвят : както е показано на фигура средство за почистване на манекени-Китайските чаени аксесоари кунг-фу имат широк спектър от приложения, като например чайници, чаши, саксии кафе и т., Четка за почистване на тенджери. -Дълготрайна грижа за вашите заварочным уреди ще ви помогне по-добре да запазите аромата на четката за прах "чаена основа". -Изработена от материали с високо качество, практически и има дълъг срок на служба от чаено сервиза.Информация за стоки Плоска четка за лице е Направена от материали, най-високо качество и не вреди на кана. четка за почистване на чайника Този предмет представлява дюза за почистване.Чаен комплект Накрайник за четка за марс може да бъде предназначена за по-стари или счупени манекени.Корона дръжка за почистване на чайника е Много подходящ за почистване и грижа за вашите кана. материали четки с гликолова кожа, изискана текстура.

Декларирани характеристики