.

Conde LumaSteel 20 грама Двете Заготовки Слаб чаша 20 грама Направо Кльощава Чаша от Неръждаема Стомана с Метални Соломинкой за Чаши Чаша Термопресс Машина Сублимация печа?

Conde LumaSteel 20 грама Двете Заготовки Слаб чаша 20 грама Направо Кльощава Чаша от Неръждаема Стомана с Метални Соломинкой

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Директен чаша за сублимация на 20 грама с разтегателен капак и соломинкой сребрист цвят : прав, тесен, отгоре и отдолу са с еднаква ширинаЧаша с полимерно покритие, за сублимация на боята.Печат по цялата повърхност с помощта на термопресса George Knight DK3 D или конвекция на фурната.Персонализирайте с помощта на пълноцветни изображения, модели, потребителски или чертежи, цитати, за да създадат специален подарък, както за мъже, така и за жени!.Подобрена технология за вакуумна изолация : Вакуумна изолация-с двойни стени осигурява запазването на вашите напитки, топли или студени.Подходящ по всяко време на годината и идва също с метална соломинкой и прозрачна защелкивающейся плъзгащ се капак за предотвратяване на отпадъци и големи разливи.Сигурен и издръжлив : 100% не съдържа бисфенол А и фталатов.Неръждаема стомана, двустенни, не выщелачивающаяся и нетоксичная.Удобна форма с многократно соломинкой и плъзгащ се капак.Комплектът включва : Сламки от неръждаема стомана и прозрачен защелкивающаяся прибиращият се капак.Всяка е опакована в отделна кутия за най-добро качество на доставка, подаръци и препродажба.Инструкция за сублимация : Задръжте прехвърляне под открито налягане в продължение на 10 секунди, за да изсъхне излишната влага. Махнете всички пластмасови части и капак. Изрежете фигура и се прикрепва към чаша с помощта на златна термоклеи. Сложете в пакет за подсушки. Използвайте топлинна оръдието, за свиване на пакета в чаша. Поставете във фурната на 6 минути при температура на 360 °. Извадете от фурната. Незабавно извадете термоусадочный пакет и изображение на чаша, с помощта на термозащитные ръкавици. 20 грама, тънък чаша от неръждаема стомана за сублимация Silver Luma Стомана, с прозрачен капак и метална соломинкой. диаметър 8 см x 2 7/8 инча.Този популярен дизайн чаши е изключително подходящ както за мъже, така и за жени.Предлага се в бял и сребрист цвят. Един вакуум печат запазва свежестта на течности и напитки.Можете да идеализирам с помощта на нашия кружечного преса DK3 D или конвекция фурна с психиатър фолио 7 x 9 инча и топлинна пистолет - в комплекта не са включени.Изработен е от двухстенной не подлежащи на выщелачиванию и нетоксичен неръждаема стомана. 100% Не съдържа BPA и фталатов. - Пълно нанасяне на горе до долу - Удобна форма - Здрав сгъваем капак с лесно отваряне - Конструкция от неръждаема стомана - Ръчно пране - В комплект метална соломинка.

Декларирани характеристики