.

Полк OSALADI Метални Стелажи Стенен рафт Стенен Държач за Кърпи Монтиране на Куката За Кърпи Окачен Тава Монтиране на Багажник за Баня Рафтове За Съхранение Поставка ?

Полк OSALADI Метални Стелажи Стенен рафт Стенен Държач за Кърпи Монтиране на Куката За Кърпи Окачен Тава Монтиране на Багажник

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Органайзер за съхранение в ъгъла на ваната - Стойка за съхранение без перфорация няма да навреди на стената и ще направи вашата баня по-подреденоСТОЙКА за ТРЪБНИ саксии - Без пробиване, рафтове за съхранение лесен за инсталиране и няма да навреди на стената.ЗАКАЧАЛКА за съхранение на тоалетни - не заема твърде много място в стаята си и може да съхранява различни предмети, за да върху вашия работен плот не е елементарно. ЗАКАЧАЛКА за съхранение в банята-Без стойка за душ, можете да изберете подходящото място за поставяне на кутия за съхранение.Срок ЗА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ - Стойка за съхранение без перфорация няма да навреди на стената и ще направи вашата баня по-подредено.Органайзер за съхранение в ъгъла на ваната - Стойка за съхранение без перфорация няма да навреди на стената и ще направи вашата баня по-подредено.СТОЙКА за ТРЪБНИ саксии - Без пробиване, рафтове за съхранение лесен за инсталиране и няма да навреди на стената.ЗАКАЧАЛКА за съхранение на тоалетни - не заема твърде много място в стаята си и може да съхранява различни предмети, за да върху вашия работен плот не е елементарно. ЗАКАЧАЛКА за съхранение в банята-Без стойка за душ, можете да изберете подходящото място за поставяне на кутия за съхранение.Срок ЗА ХАВЛИЕНИ КЪРПИ - Стойка за съхранение без перфорация няма да навреди на стената и ще направи вашата баня по-подредено.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Характеристики -Размер : 31,50 X12,00 X10,00 см./12,38 X4,72 X3,93 инча Пластмасови полици за съхранение. - Цвят : Бял, сив, закачалка за хавлии в банята. - Материал : Пластмаса кухня-часова рецепция. - Специално разработен за организиране на пространството.Модерен дизайн се съчетава с декор на всички стаи.бар стойка за саксии. - Конструкция увеличава вентилация на въздуха, не дава възможност за увеличаване на стенни рафта в банята. - Този рафтове за съхранение могат да се настанят на вашите четки за зъби, чаши, паста за зъби и други елементи, които ви харесват, държач за кърпи за ръце. - Не пробиване, рафтове за съхранение лесен за инсталиране и не боли стенни рафтове. - Тази полк голям капацитет и може да бъде проектирана за кремове, лосиони или каквито и да било средства за лична хигиена, както и за съхранение на козметика в ъгъла на душ кабината.Описание на продукта Стенен рафтове за съхранение в банята Той ще направи вашата баня и кухня, по-ароматно.

Декларирани характеристики