.

Стригане на най-Добрите в света клещи. 7 Клещи за извличане на винтове с плъзгаща връзка. Премахване на голо / ръждясали / капан / специални винтове, гайки / крепежни е?

Стригане на най-Добрите в света клещи. 7 Клещи за извличане на винтове с плъзгаща връзка. Премахване на голо / ръждясали

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Патентована и носител на награда технология за решаване на проблеми с изваждане на шнекаМеханизъм на плъзгаща връзка за инсталиране на по-големи винтове, гайки и болтове.Винтове може да се извлече с помощта на горната или отстрани на челюстта.Идеален тънък улей за достъп в ограничени пространства.Твърдост HRC56 ±2 е Предназначен за обработка на скрепителни елементи с диаметър от 0,12 до 0,55" (от 3 до 14 мм).Отговаря на изискванията на Ro HS за използване в различни отрасли на промишлеността.Подстригване, произведени в Япония от хромо-ванадиевой стомана Cr V. Клещи за извличане на винтове с подвижна връзка 7 инча премахване на голо/ проржавевшие/ проржавевшие / капан / едностранно / защитни / Torx винтове, гайки и болтове.Механизъм на плъзгаща връзка за монтаж на винтове, гайки и болтове по-голям размер.Твърдост HRC56±2 е Предназначен за обработка на скрепителни елементи с диаметър от 0,12 до 0,55" (от 3 до 14 мм).Ергономични дръжки за ненадминат комфорт.Тънък улей за достъп в затворено пространство с удобна ергономична ръкохватка.

Декларирани характеристики