.

Стоки G-Ове K-POP за Бездомни деца, чантата SKZOO, Плюшено Портфейл за монети + Ключодържател за бездомни Деца, Подаръчен комплект за бездомни деца за Феновете (WC-PuppyM)

Стоки G-Ове K-POP за Бездомни деца, чантата SKZOO, Плюшено Портфейл за монети + Ключодържател за бездомни Деца, Подаръчен

BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

?Какво ще получите - 1 портфейл за монети с анимационни герой Бездомни Kids + 1 ключодържател Бездомни Деца, подходящ за всяка групировка Бездомни ДецаКато изключителен подарък за идоли. ?Материал - Портфейл SKZOO е изработен от меки плюшени тъкани, тя е много мека на допир, приятен за кожата и са с високо качество.Ключодържател SKZOO е изработена от висококачествен акрил и сплав, HD печат. идеален за декориране на вашия десктоп икона и ключ. ?Размер на чантата : 4,5 *4,8 инча Ключодържател : 1,18 * 3,9 инча Съвети : Допустима грешка при измерване на ръка. ?Перфектния подарък - подаръчен комплект SKZOO, подходящ за ежедневна употреба.Поддръжка на Бан Чан / Мин Хо / Чан Бийн / Хюн Чжина / Джи Сона /Йонг Бока / Син на Мина / I. ?Услуги - ZNTINA се ангажира с искрено обслужване на всеки клиент.Всички проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас, ние ще решим в рамките на 24 часа.Плюшено портфейл за монети Бездомни Деца SKZOO Портфейла + ключодържател Бездомни Деца - това е набор от задължителни аксесоари за всеки любител Бездомни Деца!Съблазнителен и колоритни герои SKZOO непременно ще озарява вашия ден, всеки път, когато ги използвате.Портфейл и ключодържател са изработени от висококачествени плюшени материали, които са здрави, меки на допир и са лесни за почистване.В чантата си, достатъчно място за всички необходими монети, карти и банкноти.Ключодържател гарантира, че ключовете винаги ще бъде в рамките на reach.Това го прави идеален подарочным набор за всеки фен K-Pop, който иска да покаже любовта си към бездомните деца.Махни си днес и добавете нотка на обжалване в ежедневието си!.

Декларирани характеристики