.

Шнола за коса с цветя модел Unicra Булка, Сватбени Накити за Косата, Кристални Аксесоари за Коса, за жени или Момичета (опаковка от 2 броя) (Злато), (Розово злато)

Шнола за коса с цветя модел Unicra Булка, Сватбени Накити за Косата, Кристални Аксесоари за Коса, за жени или Момичета (опаковка

BGN 3.57

Сума
Налично за поръчка

Златни вечерни фиби за коса с уникален дизайн и отлично качество на изработката, изработени от сплав, цвете и мъниста Цветна прическа ръчен труд за булки и шаферки, ще даде още повече чар на вашето заедно и ще ви елегантна.Сватбени фиби за коса с кристали, подходящи за сватба, помолвок, партита, абитуриентски балове и други значими събития.Те със сигурност ще ви донесе много комплименти.Сватбени щипки за коса с цветен модел, подходящи за булка, шаферка или момичета-цветочниц, моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с качеството; Хубав подарък за вашите майки/дъщери, сестри и най-добри приятелки, те ще бъдат толкова доволни да получите толкова нежни шапки. Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако сте недоволни от покупката си или нещо се счупи, моля, не се колебайте да се свържете с нас по пощата.Благодарим ви за разбирането!.Ние сме родени, за да се развиват и да се създаде сватбени аксесоари за коса-ръчна изработка за вас.Ние работим усилено, за да ви направи още по-красива и обаятельнее.Нека животът ви ще стане по-весел и цветни с нашите съпровод. -100% чиста ръчна изработка!. -Изискан и приказна сватбена прическа с креативен дизайн и отлично качество на изработка - това е не само задължителен аксесоар за коса на вашата сватба, но и продукт, което заслужава вашето колекционерска стойност!. -Кратък дизайн от нас, винаги искаме да се украсяват с вас, за да сте били най-красивата младоженка във вашия щастлив ден.Уникални фиби за коса гъвкав и е подходящ булката, подружке булката и цветочницам на сватбата.Перлени игли за коса са идеално място за сватба, годеж, абитуриентски бал, партита и други специални случаи.Прическа от мъниста ще даде на вашето заедно повече чар и ще ви даде елегантен външен вид.С него вие ще станете център на вниманието на публиката и ще получите много комплименти. В : Какво мога да направя, ако установи, че не е това, което очаквах?. A : Моля, не отваряйте опаковката и не я връщайте. Въпрос : Защо тя не може да остане в косите ми?. О : Преди да се облечете го, моля, първо направете прическа, шипове са предназначени главно, за да се прослави по-елегантно и красиво.Пожелавам ви приятен за използване.

Декларирани характеристики