.

DOITOOL 1 бр. контейнер за ориз, Опаковка Брашно, съд за брашно, Кутия за ориз, Херметически Контейнер За ориз, Контейнер За съхранение на Ориз, богат на функции Кутия за ?

DOITOOL 1 бр. контейнер за ориз, Опаковка Брашно, съд за брашно, Кутия за ориз, Херметически Контейнер За ориз, Контейнер

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

PET материали, полипропиленови Строга Кофа за ориз : Перфектен подарък за нов дом, за приятелите, за да изразят своята любов и грижиХерметично затворен за съхранение на ориз : многократна употреба и издръжлив, комбинирано в една кофа.Практични и издръжливи в използване на много места.Начална кутия за ориз : Подходящ за съхранение на ориз, брашно, соя, различни от зърнени култури и някои други продукти.Калъф за съхранение на ориз : Ведерко за ориз с отворен капак, здрав дизайн, безопасни за съхранение на ориз.Калъф за съхранение на зърно : ще Осигури чисто пространство, малко разкрасяване на живота си, подходящ за кухни.PET материали, полипропиленови Строга Кофа за ориз : Перфектен подарък за нов дом, за приятелите, за да изразят своята любов и грижи.Херметично затворен за съхранение на ориз : многократна употреба и издръжлив, комбинирано в една кофа.Практични и издръжливи в използване на много места.Начална кутия за ориз : Подходящ за съхранение на ориз, брашно, соя, различни от зърнени култури и някои други продукти.Калъф за съхранение на ориз : Ведерко за ориз с отворен капак, здрав дизайн, безопасни за съхранение на ориз.Калъф за съхранение на зърно : ще Осигури чисто пространство, малко разкрасяване на живота си, подходящ за кухни.Списък на пакетите 1 x Кофа за ориз Характеристики - Материал : PET, полипропилен херметична опаковка за ориз. - Капацитет : контейнер за съхранение на ориз тегло 5 кг - Размер : 35.50 см опаковка брашно. - Най-лесният и удобен дизайн, по-стабилен и удобен, по-широко и могат да вървят добре с няколко домашни стилове ориз кутии. - Висока носеща способност и удобен за използване.Можете удобно и лесно да го преместите в Кутия за съхранение на ориз. - Стилен и красив външен вид, отличен инструмент за вашата кухня.Това ще бъде вашият незаменим кухненски инструмент за съхранение на фланец на контейнера за брашно. - Икономичен, можете да закупите този практичен продукт в кутията за съхранение на продукти. - ,, за многократна употреба и здрав, многофункционален в една кофа.Практичен и здрав за използване на много места контейнер за ориз.Описание на продукта Мултифункционална ведерко за ориз ще Помогне на кухнята да е по-подредено.ведерко за зърна Също може да се използва за съхранение на брашно и други зърнени храни, всяка всячины и други предмети.

Декларирани характеристики