.

4 Опаковки от Прозрачно празно акрил лист с размер 11x14 инча, идеално за производство на акрилна сватбената табели, надписи и десертно бара, калиграфия и рисуване с р?

4 Опаковки от Прозрачно празно акрил лист с размер 11x14 инча, идеално за производство на акрилна сватбената табели, надписи

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✨ На помещение и включва : 6 броя прозрачни празни акрилни знаци размер 11x14 инча, гладки ръбове, дебелина 1/8 инчаМоля, обърнете внимание, че дървена поставка в комплекта не е включена. ✨ Изчистени ЛИНИИ и ГЛАДКИ РЪБОВЕ : Ние като добри, чисти линии, тези сватбени акрилни означения, идеално подходящи за настаняване на стойка или маса.Тези прекрасни акрилни означения ще добави малко искри на вашият специален ден и интериор!. ✨ ОТЛИЧНО качество : Те са направени от небьющегося висококачествен акрил материал с дебелина 1/8 инча.Този акрил - материал на дисплея, който е здрав, влагостойким и визуално по-прозрачна, от стъкло, да не говорим за небьющемся!. ✨ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Е подходящ за вашите винил /гравировальных /бояджийски / поделочных проекти!Използвайте го като означения на съвременната калиграфия, Сватбената знаци, Церемонията знаци, акрил означения десертно бара.Много е лесно да пишат / рисуват, и дори ако сте допуснали грешка, може много лесно да отстраняват боята спирт / зехтин и можете да продължите да ги използвате повторно. ✨ НАШЕТО КАЧЕСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ : Ако не сте доволни от нашата празен акрилни табела, моля, свържете се директно с нас.Ще заменим продукта или ще ви възстановим парите в съответствие с вашия избор.

Декларирани характеристики