.

Опаковка вода за влечуги BUDDE - Купа за събиране на питейна вода за змии, Гекони, Хамелеони, Костенурки, Брадати Дракони - Голяма нетоксичная купа за фонтанной на вода?

Опаковка вода за влечуги BUDDE - Купа за събиране на питейна вода за змии, Гекони, Хамелеони, Костенурки, Брадати Дракони

BGN 7.80

Сума
Налично за поръчка

? ОСИГУРЕТЕ на ВАШИТЕ ВЛЕЧУГИ ПРЯСНА, ЧИСТА ВОДА чешма за Питейна вода е оборудван с водно помпа и филтър с памук, която може да осигури циркулация на водата, за да се гарантира здравето на питейна вода за домашни любимци ? Нова функция : последна актуализация -диспенсер за вода за домашни любимци оборудван с контейнер за храна, в която са обединени хранене и пиене, което значително улеснява работата на домашен любимец и на собственика. ? Сигурно : Ние произвеждаме нашите чаши за вода от хранително-вкусовата смола, не са порьозни, гигиеничные, тествани и одобрени за вашите влечуги.Участвува в комплект карбоновая уплътнението ще ви помогне за почистване на водата на вашия домашен любимец. ? СМИЛИ се за СЕБЕ си, се НАЛАГА да се ДОБАВИ ВОДА : този автоматичен, захранващи с питейна вода ще си рептилию 1000 миллилитрами течаща вода - това ще бъде достатъчно за една седмица, без да се налага смяна на водата!. ? Траен : силен и Издръжлив, този опаковка за вода на ниска мощност е оборудван с помпа за постоянен ток с мощност 2,5 W / 110 В, което ви позволява да спестите разходи за електроенергия.И също така е лесно за почистване, за ваше удобство. ? ОСИГУРЕТЕ на ВАШИТЕ ВЛЕЧУГИ ПРЯСНА, ЧИСТА ВОДА чешма за Питейна вода е оборудван с водно помпа и филтър с памук, която може да осигури циркулация на водата, за да се гарантира здравето на питейна вода за домашни любимци. ? Нова функция : последна актуализация -диспенсер за вода за домашни любимци оборудван с контейнер за храна, в която са обединени хранене и пиене, което значително улеснява работата на домашен любимец и на собственика. ? Сигурно : Ние произвеждаме нашите чаши за вода от хранително-вкусовата смола, не са порьозни, гигиеничные, тествани и одобрени за вашите влечуги.Участвува в комплект карбоновая уплътнението ще ви помогне за почистване на водата на вашия домашен любимец. ? СМИЛИ се за СЕБЕ си, се НАЛАГА да се ДОБАВИ ВОДА : този автоматичен, захранващи с питейна вода ще си рептилию 1000 миллилитрами течаща вода - това ще бъде достатъчно за една седмица, без да се налага смяна на водата!. ? Траен : силен и Издръжлив, този опаковка за вода на ниска мощност е оборудван с помпа за постоянен ток с мощност 2,5 W / 110 В, което ви позволява да спестите разходи за електроенергия.И също така е лесно за почистване, за ваше удобство.

Декларирани характеристики