.

Oumefar Гаус Meter, Ръчен Тестер на Магнитното поле от 0 до 2500 М Портативен Дисплей Със задно осветяване Цифров Измерител на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ LCD Гауссметр Детектор на Магн?

Oumefar Гаус Meter, Ръчен Тестер на Магнитното поле от 0 до 2500 М Портативен Дисплей Със задно осветяване Цифров Измерител

BGN 17.92

Сума
Налично за поръчка

【Широка гама от】 : Детектор на магнитно поле се състои от два блока : m T и Gs, както и по-широк диапазон на измерване от 0 до 2500 мТл (25000 Gs), измерител на Гаус поддържа автоматично превключване на диапазонаСтойност на скалата : 0,01 тон (0,1 грама), 0,1 тона (1 г. 【Лекота На работа】 : Детектор на магнитно поле има функции за нулиране на един бутон и задържане на максималната стойност на което е практично и лесно за използване.Поставете сензора на Хол в сряда без магнитни полета и електромагнитни смущения, натиснете "0", за да възстановите. 【Дисплей с подсветка】 : Дигитален екран с функция за осветяване ви позволява ясно да видите данните, дори и при слабо осветление.Поставете сондата в магнитно поле, предмет на измерването, и помислете за стойността на сила на магнитната индукция, след като тя стане стабилна. 【Автоматично изключване】 : Детектор на магнитно поле може автоматично изключване след 5 минути, за намаляване на консумацията на енергия, което осигурява ниско тегло и лесна за осъществяване.Стандартен бразда сонда Хол с дължина на проводниците 1 м. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Измерител на Гаус се прилага за измерване на магнитното поле на постоянни магнитни материали, остатъчен магнетизъм механични части, магнитен разделител или железоотделителя и т. Как да използвате : 1. Включете датчик на Хол към хост и махнете пластмасовия капак с датчик на Хол. Поставете сензора на Хол в сряда без магнитни полета и електромагнитни смущения. Натиснете "Start" и вижте, показва ли се на екрана стойност 0. Ако тя не е още 0.0 m T, натиснете "0", за да възстановите. Поставете сондата в магнитно поле, предмет на измерването, и помислете за стойността на сила на магнитната индукция, след като тя стане стабилна. Ако искате да се измери максималната стойност, натиснете клавиша PEEK, за да превключите от режим на peaks, и максимална стойност може да се поддържа автоматично, по подразбиране се използва режим на реално време при включване на уреда).Параметри : Тип на продукта : Ръчен тестер на магнитното поле Материал : ABS Обхват : 200 мт (2000 г), 2500 mt (25000 г) Стойност на скалата : 0,01 мТ (0,1 грама), 0,1 мТ (1 г) Точността (ниво 1) : ± 1,0% захранване : батерия 9 В (не е включен в комплекта) Работна среда : 0 ℃ до 50 ℃, от 20% до 85%, без кондензация Условия на съхранение : -20 ℃ до 70℃, .

Декларирани характеристики

Item Type:
Handheld Magnetic Field Tester
Material:
ABS
Range:
200mT (2000Gs), 2500mT (25000Gs)
Scale Value:
0.01mT (0.1G), 0.1mT (1G)
Accuracy (Level 1):
±1.0%
Power Supply:
9V battery (not included)
Working Environment:
0℃ to 50℃, 20% to 85% , no condensation
Storage Environment:
-20℃ to 70℃,