.

Измерител на качеството на водата, Безжичен Дистанционно Наблюдение S. G PH EC Salt ORP TDS CF Temp Многопараметрический Тестер за качеството на водите за Лабораторни Хидропо?

Измерител на качеството на водата, Безжичен Дистанционно Наблюдение S. G PH EC Salt ORP TDS CF Temp Многопараметрический

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

МОНИТОРИНГ на МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : 24-часова инструмент за онлайн наблюдение, приложението е съвместимо с операционни системи i OS, така и с AndroidНастройте език и регион телефон за автоматично конвертиране на различни записаните данни в заявлението. 8 В 1 WIFI ОНЛАЙН тестер за качеството на водите : S. G p H EC SALT ORP TDS CF TEMP 8 параметри, онлайн безжично отдалечено наблюдение, получаване на данни в реално време, данните се запаметяват автоматично след 30 дни.ВРЪЗКА Wi-Fi интернет И ПРЕНОС на ДАННИ : Изтеглете приложение for Sasha Smart и влезте в своя акаунт.Прилагане на мониторинг в реално време от мобилния си телефон.Откриване на данни в реално време, Кликнете на p H, за да видите подробна информация, да прегледате датата (ден), седмичен (week), месец (month).Безжичен Wi-Fi дистанционно наблюдение : Свързване на мобилни приложения, поддръжка на многопараметрического тест, автоматична настройка, автоматична корекция, автоматично съхранение на данни, съхранение на данни в рамките на 30 дни.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : идеален за аквариуми, хидропоника, лаборатории, спа-салони, плувни басейни и други програми за тестване на качеството на водата и монитори. МОНИТОРИНГ на МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : 24-часова инструмент за онлайн наблюдение, приложението е съвместимо с операционни системи i OS, така и с Android.Настройте език и регион телефон за автоматично конвертиране на различни записаните данни в APP2. 8 В 1 WIFI ОНЛАЙН тестер за КАЧЕСТВОТО на водите : S. G p H EC SALT ORP TDS CF TEMP 8 параметри, онлайн безжично отдалечено наблюдение, получаване на данни в реално време на данни се запазват автоматично през 30 дней3. ВРЪЗКА Wi-Fi интернет И ПРЕНОС на ДАННИ : Изтеглете приложение for Sasha Smart и влезте в своя акаунт.Прилагане на мониторинг в реално време от мобилния си телефон.Откриване на данни в реално време, Кликнете на p H, за да видите подробна информация, да прегледате датата (ден), седмичен (week), месец (month)4. Безжичен Wi-Fi ДИСТАНЦИОННО наблюдение : Свързване на мобилни приложения, поддръжка на многопараметрического тест, автоматична настройка, автоматична корекция, автоматично съхранение на данни, съхранение на данни в рамките на 30 дней5. ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : идеален за аквариуми, хидропоника, лаборатории, спа-салони, басейни и други програми за тестване на качеството на водата и монитори Как да използвате : свързване на източник на захранване за използване, моля, обърнете се към инструкциите за повече работа.

Декларирани характеристики

Item Type:
Multi Parameter Water Quality Tester
Material:
ABS
8 In 1:
S.G PH EC SALT ORP TDS CF TEMP
Range:
PH:
0.00-14.00pH
ORP:
-2000mv - +2000mv
EC:
0-19000us/cm 0-199.0 ms/cm
CF:
0-1999.0CF
TDS:
0-19990ppm 0-199.0ppt
Salt:
0-199.9ppt 0%-20%
S.G:
0.990-1.400
Temperature:
0-50℃(32℉-122℉)
Resolution:
PH:
0.01PH
ORP:
1mv
EC:
1us/cm (1999us/cm); 0.1 ms/cm
CF:
1CF
TDS:
1 ppm (1999ppm); 0.1 PPT
Salt:
1ppm (1999ppm); 0.1 PPT 0.01%
S.G:
0.001
Temperature: