.

Натиснете на Деня на Свети Валентин в Ноктите Кратък Квадратен, 24шт Бели Френски Уши Режийни Ноктите Натиснете върху Гланцирана Режийни Ноктите си със Златна Лини?

Натиснете на Деня на Свети Валентин в Ноктите Кратък Квадратен, 24шт Бели Френски Уши Режийни Ноктите Натиснете върху Гланцирана

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Здравето и безопасността на】 : Френч-преса за нокти Ricefod White е изработен от ABS материал, без мирис, действително нетоксичен и годни за рециклиране, безопасно за здравето ни и околната средаТой здраво и трайно залепен към ногтю с помощта на най-новите технически ултра тънки желеобразных band-спин за нокти. 【Роден за красота】 : Търсене и създаване на най-красивия модел на въздушната ноктите - това е стремеж на целия ни живот.Това ни позволява да набирам смелост за преодоляване на трудностите и отново, и отново ни кара да слънчеви и уверени. 【Направи си сам】 : Ориз, преса за нокти с френски връхчета може да бъде изпълнена в различни уникални стилове.Ние можем да реже на дължина, полиране на формата, нанесете прозрачен лак за нокти, за укрепване на повърхността на нокътя, дори да използвате лепило за залепване на тренировки и други украшения. 【Отговори на различните нужди на】 : Ricefod Press on Nails Short осигурява 12 размер на режийни нокти, 2 размера желейных лепило табове (normal + оверсайз) за задоволяване на нуждите на повечето хора.Ако радиан накладного нокът е различен, можете да използвате сешоар за нагряване на накладного на нокътя, за да регулирате радиан. 【, Определени за изграждане на нокти】 : Въздушни ноктите Ricefod Press on Square съдържа голям брой инструменти за изграждане на нокти, които можете да носите много пъти без допълнително закупуване. 24 Бр пирони 12 размери, 48 лепило band-спин-желе със зърна, 1 пила за нокти, 1 пръчка за кожичките и 1 кутия за съхранение.Бял френч-на върха Нанесете Върху Ноктите Златна линия.Натиснете на ноктите бял френч-на върха.Френч-на върха Натиснете на ноктите с Бял цвят.Бял съобщение На въздушната нокти С френски връх.

Декларирани характеристики