.

2 елемента Бродирани Мъниста 3D Апликация на Цвете Завързана Кърпа Яка Ивици Шият на Кръпката Сватбена Рокля Дрехи Декор рокли САМ Занаяти (Тъмно синьо)

2 елемента Бродирани Мъниста 3D Апликация на Цвете Завързана Кърпа Яка Ивици Шият на Кръпката Сватбена Рокля Дрехи Декор

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : полиестер прежди + окото надолу, без лепило на гърба на облегалката, която може да се шият с игла или с лепило лепило за пистолетТова е страхотно дизайнерско изделие много мека на пипане, идеални за шивашки, вечерни рокли, бельо, куклено облекло, завеси, измислици, абажуров.Идеален за завързана тапицерия цвят на слонова кост, тънко рокля от слонова кост, жартиери слонова кост за младоженци, рокли с цветя модел цвят на слонова кост, тънко рокли, булчински рокли и си сватбена рокля.Употреба : направете лъкове за косата на детето, украсете мини-шапки, украсете рокли за момичета, сватбени декорации, празнични партита, аксесоари за облекло, изделия ръчна изработка и т. Цветни ивици Размер : 21 см х 12 см /8 инча x е 4,7 инча, гарантират отлично качество, и ви харесва.Начин гладачни услуги : 1. Първо наклейте стикер на тъканта на мястото, което искате да се залепи, и залепете към дрехите си настрана и с помощта на термоклея (лепило не може да се откъсне) 2. Обърнете дрехите с главата надолу (или покрийте стикер тънък слой от плат).Ако тя е крива, отпред, може да използвате този метод, но тъкан не трябва да бъде прекалено дебелото) 3. Регулиране на температурата на електрическа ютия на 120-160 ℃ в рамките на 8-15 секунди, за да тъканта равномерно се затопля 4. Край матерчатой паста трябва да прогладить няколко пъти, за да се предотврати отваливание 5. След като паста за гладене с нанася върху повърхността на пластмаса, хартия се охлади (с изключение на гореща б), внимателно отстранете тънък слой от пластмаса от единия ъгъл Напомняне : 1. След като паста за гладене остана, му е трудно да се оттегли, а също така е трудно да се измие с вода, така че не забравяйте внимателно я закрепете преди приклеиванием 2. Тъканни етикети с пайети, мъниста, пайети, копринени цветя и вълна топки, както и тъканни етикети, бродирани метална тел, първо трябва да се прогладить от обратната страна, а след това, след определяне на филтър стикери докосване до ръбове и ъгли отпред, плътно, за да не навреди на пайети или други орнаменти отпред 3. Облекло (или друг текстил) трябва да остане суха.При гладене няма нужда разбрызгивать вода на тъканни етикети или дрехи с помощта на ютия 4. След гладене на тъканта, паста, обикновено в продължение на дълго време прилепва плътно към дрехи (или друго текстилю).

Декларирани характеристики