.

Безшевни Щипки за Изграждане на Човешки Косъм Senmy Jet Black Дебели Игли за Изграждане на 14 инча # 1 Реми Безшевни Щипки за черни Женски коси 7ШТ 16 заколок 120 г (# 1 Jet Black, 14 ин?

Безшевни Щипки за Изграждане на Човешки Косъм Senmy Jet Black Дебели Игли за Изграждане на 14 инча 1 Реми Безшевни

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1-Невидима и удобна, безпроблемна шнола за коса разширения, също като на лента заколкой за удължаване на косата, - безшевни лента патици създава по-естествен вид, по-лесен и незабелязан от класически двойни уточные фибиНашата шнола за коса разширения, изработен от 100% човешка коса remy, меки, като вашата собствена коса, не падащите и не спутывающихся, които при добри грижи могат продължи 3-6 месеца. 2-Спецификация : комплект от 7 броя 16 скоби за 120 g, 100 g ± 5 g за по-чиста коса, без затягане, 120 г за удължаване на косата с клипове.Изкуствени скоби за коси, които са невидими и по-удобни.Моля, обърнете внимание, че дължината зависи от теглото, на къси наращенных косата е по-голяма. 3-Цвят може да се различава от показаната поради осветление, монитори и настройки, моля, разберете. нашата коса са подходящи за всеки повод, както за ежедневна употреба, парти, концерт, сватби и т., лесно се поставят и свалят. правят вас очарователни по всяко време. 4-Ако искате да направите нова полагане на косата, температурата е по-добре да не надвишава 180 ℃.Добра грижа и липсата на често използване на инструменти за оформяне на косата може да се удължи срока на експлоатация на косата. 5-Нашите стоки са в наличност, можете да се насладите на политиката, ако имате някакви въпроси относно нашите косата си, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Тип : Безшевни скоба, за да патица от полиуретан за удължаване на косата. Материал : 100% човешка коса Remy. Спецификация на косата : Комплект от 7 броя по 120 г, общо 16 скоби, 100 г ± 5 грама за коса, без да стяга. 7 парчета, включват в себе си 1x8 "патици, 2x6"патици, 2x4 "патици, 2x2"патици. Дължина на косата : 14 см, 16 см, 18 см. Цвят на косата : черен jet black брой 1, натурален черен № 1б, тъмно кафяво № 2, средно-кафяво № 4, тъмно кафява смес с кафяв брой 2/6/2. Срешете косата с гребен с широки зъбци, за да се избегне възел. Измийте наращенные косата с топла вода с безсульфатным шампоан и балсам. Внимателно хванати за продажби, срешете наращенные коса с помощта на гребен с широки зъбци, от горе до долу. Внимателно задръжте косата си с ръка и изстискайте водата. Разбийте косата с кърпа, докато косата не изсъхнат, най-добре е да изсъхне по естествен начин, избягване на сушене на косата със сешоар.

Декларирани характеристики

7pcs 16clips 120g set,100g±5g for pure hair without clip, 120g for the hair extension with clips.PU clips human hair, which is invisible and more comfortable. Please note that the length is relative to the weight, the short extensions will have more hair. :