.

Стойка за обувки PMH От Масивна Дървесина, Текстилен Рафтове За съхранение на Табуретов, 2-Нива Бамбук Пейка За Обувки шкаф, Органайзер За съхранение на Рафтове за об?

Стойка за обувки PMH От Масивна Дървесина, Текстилен Рафтове За съхранение на Табуретов, 2-Нива Бамбук Пейка За Обувки шкаф,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

▶ Използвайте висококачествен алпийски бамбук, внимателно обработени дебели крака на стол с висока носеща способност ▶ Пъти кутия за съхранение, увеличете подлакътници за лесна поддръжка и да се навеждате, за да смените обувките си. ▶ Гъба с висока плътност с ленена подложка, удобни за сядане, лесни за почистване и за нея е лесно да се грижи. ▶ Един цвят, два стил и три размера могат да отговорят на различни потребности. ▶ Той е много подходящ за настаняване в коридорите и въвеждане на зони за тапицерия и обувки. ▶ Използвайте висококачествен алпийски бамбук, внимателно обработени дебели крака на стол с висока носеща способност. ▶ Пъти кутия за съхранение, увеличете подлакътници за лесна поддръжка и да се навеждате, за да смените обувките си. ▶ Гъба с висока плътност с ленена подложка, удобни за сядане, лесни за почистване и за нея е лесно да се грижи. ▶ Един цвят, два стил и три размера могат да отговорят на различни потребности. ▶ Е много подходящ за настаняване в коридорите и въвеждане на зони за тапицерия и обувки.Описание на продукта Име : Поставка за обувки с подлакътник за стол за подмяна на обувки Цвят : естествен бамбук Материал : бамбук / фурнитураразмер : 60 см / 90 см / 100 смприменяемые сценарий : вратата на двора, хол и т. Технология на повърхността : антикорозионна боя Характеристики : Мултифункционална бамбук поставка за обувки "две в едно" / столче за смяна на на обувките.Носеща способност е около 100 кг, на него могат да се седне дори и възрастен.Да комбинират със стойка за обувки и табуреткой за обувки.Ако имате място на входа, ще ви бъде по-лесно да се носят обувки.Подлакътници са добри за децата и възрастните хора.Той не отнема много място у дома, но ще ви осигури достатъчно място за съхранение.

Декларирани характеристики