.

Дигитален Тестер за влага Boxwizard Преносим LCD Преносим Детектор за влажност на Дървен материал и Дърва за огрев (зелен)

Дигитален Тестер за влага Boxwizard Преносим LCD Преносим Детектор за влажност на Дървен материал и Дърва за огрев (зелен)

BGN 44.21

Сума
Налично за поръчка

LCD дисплей с висока разделителна способност, функция за съхранение на данни, показване на икона с ниско потребление на енергияПоддържа автоматично изключване.Ако бутонът не е натиснат в продължение на 10 минути, подаване на захранване автоматично се прекъсва за спестяване на енергия. Стабилна производителност, бърз и надежден отговор, ви позволява да се измери повече на влажност на дървесина, от бамбук, хартия и т. тестер за влага, бързо може да се измери съдържанието на влага в различните видове материали на базата на дървесина.Преди измерването, натиснете бутона MODE (РЕЖИМ), за да изберете подходящ вид дървен материал (1, 2, 3, 4).LCD дисплей с висока разделителна способност, функция за съхранение на данни, показване на икона с ниско потребление на енергия.Поддържа автоматично изключване.Ако бутонът не е натиснат в продължение на 10 минути, подаване на захранване автоматично се прекъсва за спестяване на енергия. Стабилна производителност, бърз и надежден отговор, ви позволява да се измери повече на влажност на дървесина, от бамбук, хартия и т. тестер за влага, бързо може да се измери съдържанието на влага в различните видове материали на базата на дървесина.Преди измерването, натиснете бутона MODE (РЕЖИМ), за да изберете подходящ вид дървен материал (1, 2, 3, 4). Тестер за влага, позволява бързо измерване на съдържанието на влага в различните видове дървесни материали. Преди измерването, натиснете бутона MODE (РЕЖИМ), за да изберете подходящ вид дървен материал (1, 2, 3, 4). LCD дисплей с висока разделителна способност, показване на резултатите от измерване с функцията за запазване на данни, с показване на икона с ниско потребление на енергия. Поддържа автоматично изключване.Ако бутонът не бъде натиснат в продължение на 10 минути, подаване на захранване автоматично се прекъсва за спестяване на енергия. Стабилна производителност, бърз и надежден отговор, ви позволява да се измери повече на дърво, бамбук, хартия и т. Сондата е защитен пластмасов капак, му е лесно да се повреди, той е компактен и преносим, подходящ за изпълнители, дърводелци и собствениците на жилища.Параметри : Тип на продукта : влага Материал : ABS Тегло : прибл. 91 g / 3,2 грама. Размери на продукта : прибл. 13x5x2,7 см/5,1x2,0x1,1 инча.Информация за батерията : 3 батерии тип ААА 1,5 (батерия в комплекта не са включени) Дисплей : LCD-дисплей.

Декларирани характеристики

Item Type:
Moisture Meter
Material:
ABS
Weight:
approx. 91 g / 3.2 oz.
Product size:
approx. 13 x 5 x 2.7 cm / 5.1 x 2.0 x 1.1 inches.
Battery information:
3 x 1.5V AAA battery (battery not included)
Display:
LCD display.
Range:
Choose different modes depending on the type of tree, as follows
Resolution:
0.1%.
Operating conditions:
temperature
Application:
1. Insert battery (not included). :
2. Remove the top cover and probe cover. :
3. Press the Start/Close button to turn on the device, the 0.0% humidity reading, the temperature reading and the Scan icon will be displayed. :
4. Press the ℃/℉ button to switch between ℃ and ℉. :
5. Press the image button to select the appropriate tree type. The tree types 1, 2, 3 and 4 represent 4 different tree types displayed on the screen. (Please refer to the instructions for detailed pictures). :
6. :