.

GJX 2 елемента CPAP Прическа със затворени краища Маска върху Цялото Лице Дубликат Част Универсален CPAP прическа Srtap за Resmed и Philips Respironics (Само шапки)

GJX 2 елемента CPAP Прическа със затворени краища Маска върху Цялото Лице Дубликат Част Универсален CPAP прическа Srtap за

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал Не се отделя】 Ние модернизиран този прическа от CPAP, че краищата са затворени, материалът не отделялся, става по-здрав 【По-високо качество на】 Каишка на убора не прошит, което създава по-гладка вътрешна повърхност.Изработен е от висококачествена сгъсти медицинска дишаща влакнеста тъкан, така че не натирает кожата е водоустойчив и не изпотяване, дишане и грубоват, по-удобен. 【Широко приложение】 Нашият универсален взаимозаменяеми прическа е подходящ за използване в маски за изкуствена вентилация на белите дробове на повечето марки, като апарат за изкуствена вентилация на белите дробове Philips Respironics, дихателен апарат Res Med и т. При условие, че те представляват 4 точка на съединените тип полнолицевых CPAP-маски. 【Подходящ размер】 Размер на убора CPAP маска за цялото лице е : най-дългата обиколката на челото е около 23,8 инча, а най-дългата обиколката на долната устна - около 23 сантиметра.Можете да го настроите според вашите нужди. 【Сервизно обслужване на продукта】 само прическа, друго оборудване в комплекта не е включена.Свържете се с нас свободно, ние гарантираме 100% връщане или возмещаем пари, ако срещнете някакви проблеми с качеството. 【Материал Не се отделя】 Ние модернизиран този прическа от CPAP, че краищата са затворени, материалът не отделялся, става по-здрав. 【По-високо качество на】 Каишка на убора не прошит, което създава по-гладка вътрешна повърхност.Изработен е от висококачествена сгъсти медицинска дишаща влакнеста тъкан, така че не натирает кожата е водоустойчив и не изпотяване, дишане и грубоват, по-удобен. 【Широко приложение】 Нашият универсален взаимозаменяеми прическа е подходящ за използване в маски за изкуствена вентилация на белите дробове на повечето марки, като апарат за изкуствена вентилация на белите дробове Philips Respironics, дихателен апарат Res Med и т. При условие, че те представляват 4 точка на съединените тип полнолицевых CPAP-маски. 【Подходящ размер】 Размер на убора CPAP маска за цялото лице е : най-дългата обиколката на челото е около 23,8 инча, а най-дългата обиколката на долната устна - около 23 сантиметра.Можете да го настроите според вашите нужди. 【Сервизно обслужване на продукта】 само прическа, друго оборудване в комплекта не е включена.Свържете се с нас свободно, ние гарантираме 100% връщане или возмещаем пари, ако срещнете някакви проблеми с качеството.

Декларирани характеристики