.

Кухненско Кошчето за боклук с Мини-Панти капак, Кофа за Боклук, Уважаеми Десктоп Кошчето за боклук с Капак, Просто Кофата за Боклук, за Дома, Хол, Спалня, Баня, тоалет?

Кухненско Кошчето за боклук с Мини-Панти капак, Кофа за Боклук, Уважаеми Десктоп Кошчето за боклук с Капак, Просто Кофата

BGN 9.72

Сума
Налично за поръчка

Кофи за боклук имат модерна форма, трайни и предоставя удобен начин за съхранение на отпадъци; можете да ги използвате за рециклиране на отпадъците или за съхранение на предмети от бита Десктоп кошчето за боклук с панти капак, удобно и лесно за вас да използвате. Изработен е от пластмаса, лесно надраскване на работния плот. Нескользящий ефект, може да бъде поставен на масата от всеки материал. Фигура тъкан нов и красив.Кофи за боклук имат модерна форма, трайни и предоставя удобен начин за съхранение на отпадъци; можете да ги използвате за рециклиране на отпадъците или за съхранение на предмети от бита. Десктоп кошчето за боклук с панти капак, удобно и лесно за вас да използвате. Изработен е от пластмаса, лесно надраскване на работния плот. Нескользящий ефект, може да бъде поставен на масата от всеки материал. Фигура тъкан нов и красив.Това е кофа за боклук привлича внимание с елегантния си външен вид и са подходящи за офиси, апартаменти, дневни, зали за колеж и още много други.Наименование на продукта : Настолна боклук със сладък панти капак Материал : Пластикразмер : 16,0 *11,5 см/6,3*4,53 инча Цвят : бял, син, сив Опаковка : 1 бр. х боклук Забележка : 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 с Изключение на стоки, различни от тези, които са показани на снимките на стоката.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Декларирани характеристики