.

5-Light Gold осветителни Тела за баня, Лампа за баня Промишлено Монтиране на Стената Над Лампа, Огледало за Тоалетка Маса във Вана със Стъклени Нюанси - осветителни Тела ?

5-Light Gold осветителни Тела за баня, Лампа за баня Промишлено Монтиране на Стената Над Лампа, Огледало за Тоалетка Маса

BGN 86.66

Сума
Налично за поръчка

Материал : Метал + СтъклоОсновата на лампата с нажежаема жичка : E26. Мощност на една лампа : Не повече от 60 Вата. Напрежение : 110-120 В (стандартно линейно напрежение САЩ).Стил : Модерен, Ретро. 【Елегантен дизайн】 осветителни Тела за баня, изработени от месинг, която е устойчива на влага и ръжда.За разлика от други традиционни дизайни, нашите тела за тоалетни маси се различават ясни линии и елегантен абажуром от стъклена топка, прости и елегантни осветителни тела направи вашия дом по-топъл. 【Широко приложение】 Тази лампа за тоалетка вечеря в банята е подходящ за средата на века, модерен, класически, винтажного и други стилове.можете да използвате тази лампа за баня в тоалетката кафе, кухнята, огледални шкафове, художествена витрина, дамски стая, шкафове с огледала за грим, то също може да се използва като стена на осветителното тяло. 【Стандартни контакти E26】 За осветителни тела на обличане масичката в банята се изисква 5 лампи със средна мощност E26 (не повече от 60 Вата на всеки лампа).Тази лампа за тоалетна масичка може да се използва с по-скучни на предавките и по-скучни светлината, за да създадете ефект на затъмняване. (Забележка : електрически крушки и къси светлини в комплекта не са включени. 【Лесна инсталация】 Дизайн на осветително тяло за тоалетка маса ви позволява да инсталирате това е халба бира в положение нагоре или надолу.И в този комплект осветление за тоалетка маса е включено всичко инсталация обзавеждане, просто трябва да се засилят стъклена лампа, свържете кабелна устройство и да лампа. 【Гаранционно обслужване за една година】 Нашите осветителни тела за баня са сертифицирани от UL, поддържат гаранция 1 година.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще бъдем готови да се погрижат за вас и да предложи най-добрите начини за справяне. Е съвместима с различни видове лампи E26 (не са включени в комплекта) капацитет на не повече от 60 Вата.It може да работи с регулируеми електрически крушки и се нуждае от регулирания ключа за осветление.(крушка и ключа не са включени). Идеално допълнение на всеки модерен стил стаи на всеки дом.

Декларирани характеристики