.

PChero 6 бр. Слънчеви Супени осветителни Тела, Водоустойчива Акумулаторна Led Беспламенные Чаени Свещи с Датчик за Осветеност от Здрач до Зори за Фенер на Прозореца Вън?

PChero 6 бр. Слънчеви Супени осветителни Тела, Водоустойчива Акумулаторна Led Беспламенные Чаени Свещи с Датчик за Осветеност

BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

✨ Сензор за осветление - размер 2 "D х 2,3" H е малко повече от обичайния размер чаена лампиСнабден с датчик от здрач до зори, която автоматично се включва, след като навън е тъмно и се изключва автоматично по време на деня или при ярка светлина. ✨ Се захранва от слънчеви батерии - всеки обет идва с акумулаторна батерия 1,2 На 300 ma AAA, която напълно се зарежда за 8 часа и при пряка слънчева светлина.Тогава той ще ви гарантира 8 часа непрекъснато осветление. (Забележка : превключвателят трябва да бъде "включен" по време на зареждане. ✨ Водоустойчив IP65-целият процес на запечатване е 100% водоустойчив.Можете да поставите тези свещи в прозрачни стъклени буркани или лампа за употреба на открито.Нашите супени фенери могат да зажечься в една дъждовна нощ!. ✨ Романтична светлина на свещи - Показва блестящо топло бяла светлина, е точно същото, като истински светлината на свещите.Можете да го използвате в дома/градински/ ресторант/вечерна/фестивальном/сватбена декорация, или можете да го използвате и като свещ за нощуване на открито. ✨ За всички и навсякъде - дали Искате да декорирате градина или да отидете на екскурзия, това е наистина полезно за вас.Просто се насладете на своята уютна през нощта, без да се притеснявате за потенциална опасност от пожар, дим, горещи капки восък или восък месиве. * Сензор за околната светлина сензор от здрач до зори автоматично се включва и изключва на свещ. * Свещи на слънчеви батерии - пълно зареждане на слънчева светлина в продължение на 8 часа.По-ниски разходите за енергия и по-ярко Осветление!. * Водоустойчив IP65 - дизайн на целия процес на запечатване и на ключа с водоустойчив капак отдолу.Направете така, че той работи добре на открито, независимо от това дали вали дъжд или е мокро. * Лесно управление - ВКЛЮЧЕТЕ ключа за свещи-долу, свържете слънчев панел към слънчева светлина, и готово!Чай лампа, за да се зарежда автоматично и автоматично светва в мрака. (Забележка : преди зареждане от слънчева батерия преведете превключвател в положение "ВКЛ.

Декларирани характеристики