.

VeYocilk 3,5 50 мм Заключване с сърце Love Lock, Заключване с едно Сърце за Нова Година, Свети Валентин, Сватба на Влюбените, Свети Валентин, Годишнина, Пътуване (без ключ)

VeYocilk 3,5 50 мм Заключване с сърце Love Lock, Заключване с едно Сърце за Нова Година, Свети Валентин, Сватба

BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

❤Няма ключ, Няма никакъв Ключ.Блокира само веднъж.В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого. Размер : 3,5 "x 2" x 0,3", тегло : 4 унция, идва с 2 штучным заключване Love Lock 50 mm. Материал : Масивна месинг, хром, защита от ръжда. Спецификация : Идва със запушалка за да се предотврати защелкивания на замъка.Задната страна на замъка е гладка и е идеален за гравиране и настройки. Идеално за това, за да оставите окачени заключване Forever Love в туристически атракции, като огради, дърво на желанията или мост от акация.Заключи ги в различни места, за да празнуват годишнина от, например, на моста на " замъка на любовта в Париж или в други романтични места.Няма ключ, Няма никакъв Ключ.Блокира само веднъж.В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого. Размер : 3,5 "x 2" x 0,3", тегло : 4 унция, идва с 2 штучным заключване Love Lock 50 mm. Материал : Масивна месинг, хром, защита от ръжда. Спецификация : Идва със запушалка за да се предотврати защелкивания на замъка.Задната страна на замъка е гладка и е идеален за гравиране и настройки. Идеално за това, за да оставите окачени заключване Forever Love в туристически атракции, като огради, дърво на желанията или мост от акация.Заключи ги в различни места, за да празнуват годишнина от, например, на моста на " замъка на любовта в Париж или в други романтични места.НЯМА КЛЮЧ, Няма никакъв Ключ.Блокира само веднъж.В този смисъл това Любовта на Замъка.Символ на вечната любов.Можете да завинаги да се заключва някъде, за да може той символизира вашата вечна любов към някого.ПРИЧИНА : Идеално за това, за да напусне замъка на живота си в туристически атракции, като огради, дърво на желанията или мост от акация.Заключи ги в различни места, за да празнуват годишнина от, например, на моста на " замъка на любовта в Париж или в други романтични места.

Декларирани характеристики

Come with a stopper to prevent the lock from locking. The back of the lock is smooth and perfect for engraving anc customizing. :