.

Мини Кошчета за човешкия пръст Мини-Урна за кремация, Урна за погребения на домашни любимци, Урни за Кремация, Урна за домашни любимци за деца и възрастни, Метални м?

Мини Кошчета за човешкия пръст Мини-Урна за кремация, Урна за погребения на домашни любимци, Урни за Кремация, Урна за домашни

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

❤ Процес : Цветът е наситен, линии на естествени и плавни, вътрешната стена е тънка и плътна текстура ❤Е приложимо : е подходящ за съхранение на пепел хора или домашни животни (кучета, котки, птици и т. ❤ Услуги : Благодарим ви за избора на нашия продукт.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас по електронната поща и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ❤ Размер : 8,4 см. * 8,6 см, обем : 90 мл. ❤Материал : в Резервоара е изработен от метал, който е екологично чист, полезен за здравето и няма мирис. ❤ Процес : Цветът е наситен, линии на естествени и плавни, вътрешната стена е тънка и плътна текстура. ❤Е приложимо : е подходящ за съхранение на пепел хора или домашни животни (кучета, котки, птици и т. ❤ Услуги : Благодарим ви за избора на нашия продукт.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, вие можете да се свържете с нас по електронната поща и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ❤ Размер : 8,4 см. * 8,6 см, обем : 90 мл. ❤Материал : в Резервоара е изработен от метал, който е екологично чист, полезен за здравето и няма мирис.Марка : QTT Запазване на достойнството и паметта на вашия любим човек, придобиване на тази красива, елегантна урна ръчно изработени.Наименование на продукта : Погребална урна Тип изделия : за погребения на възрастни /деца / домашни животныхматериал : Керамикаразмер : 8,4 см. * 8,6 см, капацитет : 90 млдля ръчно изработени : Даразмеры измерени ръчно и са възможни незначителни грешки.Този крематорий ръчна изработка може да се използва за погребението на праха на ценни домашни любимци или близки, че е проява на уважение към починалия, домашен любимец или близки.Този вечния дизайн идеален за домашна или офис употреба.

Декларирани характеристики