.

Микрофон за камери TAKSTAR SGC-600, Универсален микрофон-пушка за iPhone, Android телефони, Фотоапарати и видеокамери Canon /Nikon/ Sony, Видеомикрофон с амортизатором, предното стъкло ?

Микрофон за камери TAKSTAR SGC-600, Универсален микрофон-пушка за iPhone, Android телефони, Фотоапарати и видеокамери Canon

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Универсална съвместимост】 Кондензаторен микрофон със стандартен стереоразъемом 3,5 мм за i Phone, i Pad, android, фотоапарати, видеокамери, аудиомагнитофонов, таблети и лаптопиЗа устройства, без 3,5-мм микрофонного съединител е необходим допълнителен конвертор (не е включен в комплекта). 【Суперкардиоидный микрофон】 Осигурява ясен звук, като същевременно намаляване на фоновия шум.Вградена престижно конденсаторная капсула предоставя по-добра за запис на звук и обхват на захващане на повече от 3 м /10 фута. 【Иновативен аксесоар】 Подобрени амортизационное монтиране на практика елиминира нежелания шум при работа и вибрации.Дизайн с ниска консумация на енергия осигурява повече от 100 часа работа само с една батерия тип АА и функция за индикация на сверхнизкого на консумацията на енергия. 【Нискочестотен филтър и три етапа на регулиране на чувствителността】 Изберете режим на ниските честоти и в шумна среда, за ефективно намаляване нивото на шума по-малко от 200 Hz за по-ясни записи в ветровити дни.Първоначалната чувствителност на е - 25 db ± 3 db (0 db = 1 / Бкп при честота 1 khz), се регулира до -15 db или -35 db с помощта на регулиране на усилване, е подходящ за различни устройства и среди. 【За обслужване на клиенти】 Като официален водещ магазин Takstar, ние гарантираме, че всеки продаваната от нас стока е автентичен и има годишната гаранция.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нашите първокласно обслужване на клиенти.Отлично внеосевое звучене.Плоска честотна характеристика.Звукоприемник тип писалка Увеличава обхвата и точността на звукоснимания.Професионален външен микрофон, специално предназначени за интервю, за направата на филми, предавания на живо, видеоблогов, видео-конферентна връзка, запис в You Tube, подкасти, гласова диктовки и много други.Работи на батерия и повече от 100 часа от всеки батерии тип АА. Отделен източник за захранване на микрофона от камери осигурява по-голяма гъвкавост при запис на звука.Звукоснимающий микрофон може да се използва като независим штативный микрофон за запис в гъвкаво зона запис, без ограничения в престоя си в килия.Стил пушка и суперкардиоидный звукосниматель подобряване на обхвата и посоката на звука, отделяне на шум в околната среда от целта аудиоконтента. Регулируема първоначалната чувствителност от -25 db до -15 db или -35 db, идеално отговаря на нуждите на запис на различни разстояния за различни устройства.

Декларирани характеристики