.

uxcell с клапа на страничната предна дръжка за допълнителен чук, аксесоари за шок бормашини за 26 електрически чукове, 2 бр.

uxcell с клапа на страничната предна дръжка за допълнителен чук, аксесоари за шок бормашини за 26 електрически чукове, 2

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Диапазон на регулиране на вътрешен диаметър : 60-65 мм (2,36-2,56 инча)Страничната предна помощна ръкохватка в събирането на подходящи за електрически чук 22/26.Странична дръжка предоставя по-голям контрол при работа в тежки условия и в отдалечени места, за повишаване на сигурността и точността.Корпусът е изработен от пластмаса с дебела метален пръстен.Дръжка с гуманизированным дизайн, който е удобен за хващане и която не се плъзга. Подходящи за електрически чук 22/26. Това ще ви помогне стабилно управление на електрически инструменти. Дръжката е гуманизированный дизайн за удобно захвата4. Добра замяна на счупения или стар. Лек и регулируем, за да улесни вашата работа. Изработен е от твърда пластмаса, здрав и устойчив на абразия за продължителна употреба.Параметри : Материал : пластмаса, въглеродна стомана Обхват на регулиране : 60-65 мм (2,36-2,56 инча) Обща дължина : 230 мм / 9,06 инча Дължина ръкохватка : 120 мм / 4,72 инча пакет включва : 2 бр. x ръкохватка електрически чук.

Декларирани характеристики